SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Olivia Furtună: „Zilele mele, de obicei, sunt contra cronometru” – (FOTO)

23 august, 2016 Autor: Rodica Tomașenco

DIVERTISMENTLa zece luni de la naștere, Olivia Furtună și-a revenit perfect și e gata să bucure din spectatorii cu prezența. Prezentatoarea a apărut din nou pe marile ecrane, însă într-un nou format, la un alt post de televiziune. Olivia Furtună a ales să facă parte din echipa Primelor Ştiri de la Prime TV.

S-a decis să facă echipă cu cei de la Prime, fiindcă, spune Olivia pentru PROMOTIME, Prime are principalul buletin de știri al țării. Aceasta, în opinia ei,  este, de altfel, și alegerea telespectatorilor. Cei mai mulți dintre ei preferă să se informeze de la știrile postului nostru de televiziune.

 

„Este un sentiment de maximă responsabilitate atunci când știi că la informația prezentată de tine se uită fiecare al treilea cetățean aflat în fața televizorului. Şi chiar dacă este un buletin de știri în limba română, avem succes și printre telespectatorii vorbitori de limbă rusă. Oamenii din toate regiunile ţări așteaptă știrile noastre seară de seară pentru a afla ce s-a întâmplat nou în Moldova, dar și peste hotare.”

Maternitatea nu a făcut altceva să-i ofere Oliviei și mai mult frumusețe, iar apariția la pupitrul de știri va bucura, cu siguranță publicul din Moldova.  Alături de Dorin Ţurcanu, Olivia va aduce cele mai importante știri actuale.

 

 

Comentarii