SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Olympiacos, finalista ediției precedente a Euroligii de baschet a suferit un eșec dur în partida din deplasare cu Baskonia!

14 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: canal3.md Foto: publika.md

SPORTFinalista ediției precedente a Euroligii de baschet, Olympiacos, a suferit un eșec în partida din deplasare cu Baskonia. Elenii au fost învinși cu scorul de 86-54. Formația din Pireu a avut un start bun, conducând după primul sfert cu scorul de 21-16.

Finalista sezonului trecut al Euroligii de baschet, Olympiakos, a suferit un eșec usturător în partida din deplasare cu Baskonia. Elenii au fost umiliți cu scorul de 86-54. Formația din Pireu a avut un start bun, conducând după primul sfert cu scorul de 21 – 16.

Sfertul doi și trei a fost un adevărat coșmar pentru greci, aceștia cedând în cele două părți cu un scor rușinos de 56-23.

Chiar dacă au fost învinși, grecii se află pe poziția secundă în clasament, fiind doar în spatele lui Panathinaikos și ȚSKA Moscova.

Cea mai dramatică partidă al serii s-a jucat în Kaunas, Zalgiris trecând la limită de Unicaja cu scorul de 79-77.

Lituanienii au unul din cele mai bune parcursuri din ultimele sezoane ale Euroligii, fiind pe locul 6 în clasament, poziție ce le asigură prezența în playoff-ul competiției.

În alte partide, Real Madrid a trecut în deplasare de Himki cu scorul de 95-78, iar Anadolu a repurtat victorie în duelul cu sârbii de la Crvena Zvezda, scor 104-95.

Comentarii