SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

One Direction lasează , în noiembrie, al cincilea album

24 septembrie, 2015 Autor: Irina Rogojina


Trupa One Direction a anunțat lansarea celui de-al cincilea album, 'Made in The A.M.', care va apărea pe piață la 13 noiembrie, relatează EFE.

Cu prilejul acestui nou album, grupul britanic a dezvăluit și un cântec surpriză pentru toți cei care vor rezerva albumul prin magazinele online, a informat Sony Music într-un comunicat.

Este vorba de piesa ‘Infinity’, o temă pop cu o puternică prezență a chitarelor, compusă de John Ryan, Jamie Scott și Julian Bunetta, aceeași echipă care a compus hitul ‘Story Of My Life’, ce face parte din al treilea album al trupei.

One Direction a programat un rectital la Apple Music Festival la Roundhouse din Londra iar săptămâna aceasta începe turneul ‘On The Road Again’ în Marea Britanie și Irlanda cu șase concerte pe O2 Arena din Londra.

Membrii trupei au anunțat în august că după promovarea acestui nou album vor lua o pauza pentru a începe proiecte solitar. Știrea privind despărțirea trupei a apărut după ce Zayn Malik, care a abandonat grupul în martie anul acesta pentru a începe o carieră solo, a semnat un contract în iulie cu compania discografică americană RCA.

 

 

Comentarii