SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

”PAHOMI” de la Realitatea TV se închide! ”Eu trebuie să plec” – (VIDEO)

4 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: kankan.md Foto: kankan.md
1507542_236661213197126_5949828936067371107_o

MONDENIeri seară, realizatorul emisiunii ”PAHOMI” de la Realitatea TV a avut o ediție mai specială, dar și una tristă pentru telespectatorii fideli. Viorel Pahomi a anunțat spre final că ia o pază de la viața de televiziune, de la discuțiile politice și alte subiecte aprinse despre care a vorbit cu invitații săi de-a lungul anilor.

”Eu sunt la fel de disperat ca și dumneavoastră, iată de ce a venit timpul să iau o pauză de la discuțiile astea politice. Această pauză este foarte necesară. Eu am obosit foarte tare, eu trebuie să plec pentru o perioadă, eu trebuie să mă ocup de alte chestii, pentru că încep să îmi pied tot părul din cap” , a mărturist Viorel spre finalul emisiunii.

 

 

Acesta totuși le-a dat o speranță celor care așteptau în fiecare vineri o nouă ediție și a declarat că nu pleacă pentru totdeauna de la Realitatea TV.

 

 

”Eu nu vă spun la revedere, eu nu plec de la Realitatea TV, eu sunt aici, acest post de televiziune a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care s-au întâmplat cu mine, o platformă de unde am spus lucrurilor pe nume. Emisiunea Pahomi se va transforma, nu vom mai discuta evenimente curente din politica moldovenească, dar vom discuta chestii în care eu cred. O să încerc măcar o dată pe săptămână să vă aduc niște subiecte educative” , a mai adăugat Pahomi.

 You should go for this can someone write my essay template if you have rich work experience and wants to showcase your work life as an advantage

Comentarii