SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

”PAHOMI” de la Realitatea TV se închide! ”Eu trebuie să plec” – (VIDEO)

4 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: kankan.md Foto: kankan.md
1507542_236661213197126_5949828936067371107_o

MONDENIeri seară, realizatorul emisiunii ”PAHOMI” de la Realitatea TV a avut o ediție mai specială, dar și una tristă pentru telespectatorii fideli. Viorel Pahomi a anunțat spre final că ia o pază de la viața de televiziune, de la discuțiile politice și alte subiecte aprinse despre care a vorbit cu invitații săi de-a lungul anilor.

”Eu sunt la fel de disperat ca și dumneavoastră, iată de ce a venit timpul să iau o pauză de la discuțiile astea politice. Această pauză este foarte necesară. Eu am obosit foarte tare, eu trebuie să plec pentru o perioadă, eu trebuie să mă ocup de alte chestii, pentru că încep să îmi pied tot părul din cap” , a mărturist Viorel spre finalul emisiunii.

 

 

Acesta totuși le-a dat o speranță celor care așteptau în fiecare vineri o nouă ediție și a declarat că nu pleacă pentru totdeauna de la Realitatea TV.

 

 

”Eu nu vă spun la revedere, eu nu plec de la Realitatea TV, eu sunt aici, acest post de televiziune a fost unul dintre cele mai frumoase lucruri care s-au întâmplat cu mine, o platformă de unde am spus lucrurilor pe nume. Emisiunea Pahomi se va transforma, nu vom mai discuta evenimente curente din politica moldovenească, dar vom discuta chestii în care eu cred. O să încerc măcar o dată pe săptămână să vă aduc niște subiecte educative” , a mai adăugat Pahomi.

 

Comentarii