SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Până nu-i oferi aceste 5 lucruri, un bărbat nu se va îndrăgosti de tine

24 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: acasainromania.com Foto: acasainromania.com

STIL DE VIAȚĂExistă femei care doresc să fie suficient de bune pentru partenerul lor, astfel încât acesta să fie mulțumit și satisfăcut de ele, dar primul pas în a obține asta este să fii conștientă de faptul că trebuie să-l mulțumești oferindu-i ceea ce-i place lui mai mult.

E greșit să credem că bărbații sunt o reflectare a emoțiilor dure, puternice, sălbatice și că nu sunt capabili să fie sensibili și emotivi, căci au și ei momentele lor în care își doresc să fie înconjurați de afecțiune.

Mulți dintre ei se simt mai încrezători atunci când persoana de lângă ei îi face să se simtă cu adevărați speciali.

Reține că atunci când un bărbat are totul de la o femeie, el nu va simi niciodată nevoia de a le căuta în altă parte sau de la altă femeie. Acum, întrebarea este, ce ar trebui să-i oferi ca să se îndrăgostească de tine?

1. Conexiunea cu copiii

Dacă v-ați luat un angajament unul cu celălalt și v-ați unit viețile din propria voință, este foarte important ca sarcina de a se îngriji și a petrece momente cu familia să fie integrantă, chiar dacă se consideră că mama este cea care trebuie să-și petreacă cel mai mult timp cu copiii.

Rolul unui tată în educația și creșterea copiilor este la fel de important, iar partenerul tău nu ar trebui să fie privat de această conexiune.

2. Intimitate

Femeile se simt iubite atunci când simt o conexiune emoțională cu bărbatul de care sunt atrase.

Dar bărbații simt același lucru numai atunci când se conectează fizic (dar și emoțional) cu femeia pe care o iubesc. Începeți să vă bucurați de mai multă intimitate împreună, și vei vedea că lucrurile vor merge ca pe șine.

3. Respect

Respectul nu se demonstrează doar prin expresii precum „te rog” și „mulțumesc”.

Tu, ca femeie, îi poți arăta respect bărbatului tău apreciindu-i efortul pe care îl depune în fiecare zi la muncă, încercările sale de a progresa, faptul că-și face timp pentru tine, etc. Respectul este indispensabil într-o relație.

4. Afecțiune

Este bărbat, dar are nevoie de la fel de multă afecțiune fizică precum femeile. Are nevoie de sărutările tale, de mângâierea ta, de îmbrățișările tale, de gesturi de dragoste și de apropierea dintre voi doi. Sub acea mască de putere și masculinitate, bărbații sunt la fel de umani ca mine și ca tine.

5. Spațiu

Când un bărbat se află într-o relație, el trebuie să fie înțeles cu privire la faptul că are nevoie de libertatea de a face tot ceea ce-i place fără să pui prea multă stăpânire pe el.

Nu vrea să fie privat de activitățile pe care le făcea înainte de a fi cu tine, așa că e important să-i dai spațiul și libertatea de a mai fi și singur sau cu prietenii lui.

Bărbații îndrăgostiți se pot distinge cu ușurință de cei care au doar un interes către activitatea fizică, însă asta doar dacă reușești să fii atentă la semnele pe care fiecare tip ți le oferă. Mai jos, ți-am pregătit o listă cu lucruri pe care doar bărbații îndrăgostiți le fac în dormitor.

Aceste lucruri arată grijă și preocupare pentru fericirea ta, iar dacă îl face pe al 4-lea, nu ar trebui să mai ai nici o îndoială în privința lui: Acest bărbat are potențial pentru căsătorie!

Iată câteva lucruri pe care doar bărbații îndrăgostiți le fac în dormitor:

1. Giugiuleală

Unul dintre cele mai puternice semne care-ți spun că partenerul este cu adevărat îndrăgostit de tine e faptul că nu poate să se oprească din a te săruta. Nu contează unde sunteți. Bărbații cu adevărat îndrăgostiți nu se pot controla când vine vorba de a te săruta. Ar vrea să facă asta tot timpul. Și da, e chiar atât de simplu!

2. Îți dă palme la fund

Chiar dacă pare mai degrabă un gest cu conotații perverse, palma la fund este unul dintre semnele care spun că bărbatul chiar își iubește femeia. El o va apuca, o va strânge, o va săruta și o va lăsa să vadă cât de mult îi adoră corpul!

3. Își ține capul pe pieptul tău

Bărbații recurg la acest gest deoarece le oferă sentimentul de acasă, de apartenență. Unul dintre cele mai plăcute sentimente din lume pentru bărbați este gestul de a-și lăsa capul pe sânii, respectiv pieptul, femeii pe care o iubește.

Comentarii