SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„ Panilino ” – afacere cu gust

22 ianuarie, 2015 Autor: Ana Creascov


Istoria lor a început în 2003, când au cucerit mai multe orașe din Moldova, prin realizarea celor mai dulci dorințe, apoi au venit și la Chișinău, cu același scop. Compania „Panilino” a reușit să cucerească publicul prin deliciile de înaltă calitate, la fabricarea cărora se folosesc doar produse naturale.

                   

O gamă largă de torturi, rulade, tartalete, prăjituri, biscuiți, plăcinte, checuri, chifle și multe alte mofturi dulci se găsesc în catalogul lor de produse. De-a lungul timpului, cel care stă în fruntea companiei, Sergiu Guzun, s-a bucurat de succes, evoluția explicându-se prin echipa competentă, pe care a format-o și prin utilajul modern.

Rezultatele pe care le-au înregistrat nu sunt motiv de relaxare, ne demonstrează cei de la „ Panilino ”. De puțin timp au completat palmaresul lor cu o patiserie, care poartă același nume. Dotată cu spațiu special amenajat pentru copii, aceasta este o cafenea de familie, un loc în care toți sunt fericiți.

Longevitatea afacerii dulci însumează calitatea garantată și prețurile accesibile – oferta optimă pentru clienți. Această companie mai este renumită prin comenzile personalizate și livrările rapide. Cei de la „Panilino”s-au extins și în afară. România, Germania, Cehia, Polonia și Letonia sunt doar un început, pentru că visurile nu cunosc margini.

„Panilino” se poate mândri nu doar cu produse de înaltă calitate, dar și cu generozitatea de care dau dovadă.

Comentarii