SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Pantofi pentru bărbați, la modă în 2015

8 aprilie, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: menstylefashion.com Foto: google.com


În acest an, moda pantofilor pentru bărbați presupune culori puternice. De la stilul casual la cel formal, toate nuanțele de negru și nude au fost înlocuite cu cele accentuate - galben deschis, portocaliu neon, burgungy, cobalt.

 

Marile case de modă au prezentat o serie de modele pentru sezonul de primăvară-vară 2015, comode, în culori energice, perfecte de combinat cu pantalonii chino, cămăși și pantaloni scurți.

Așa-numiții deck shoes, folosiți inițial în ținutele marinarilor, au intrat în moda urbană prin faptul că sunt confortabili și se asortează ușor cu ținute casual. Designerii i-au reinventat anul acesta, în tonuri calde și culori solide, nuanțe pastel, dar și neutre.

Șireturile sunt iarăși vedetele sezonului, perfecte pentru ținutele formale, elegante.

Espadrilele, pantofii de vară, sunt prezentate în nuanțe puternice, devenind, astfel, și mai de vară.

 

Modele de iarnă pot fi purtate și în sezonul cald.

Bărbații nu ar trebui să păstreze ghetele și cizmele doar în ținutele de iarnă. Designerii au asortat impecabil mai multe stiluri de cizme în colecțiile de primăvară/vară 2015.

Cristian Louboutin  a fost compania, care a spart gheața în acest sens, și ideea a avut succes, fiind foarte apreciată de criticii de modă. Brandul Acne, de exemplu, are modele de încălțăminte de iarnă de culoarea albastru cobalt, pentru a da un accent mai puternic ținutelor de primăvară.

Cei care nu vor să atragă prea multă atenție asupra încălțămintei purtate, pot opta pentru modele care au doar câteva aplicații în culori puternice.

Alte modele tradiționale de cizme care se poartă anul acesta sunt cizmele brogue. O opțiune perfectă pentru un look smart-casual, mai ales cele de culoare cafenie.

O altă opțiune sunt cizmele Chelsea. Acestea sunt o alegere perfectă pentru costumele din timpul săptămânii, sau în weekend, la niște blugi negri, subțiri, o cămașă simplă, albă, și o manta de motociclist neagră, ideală pentru noapte.

Comentarii