SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Parcuri de distracție pentru copii și nu numai

18 iulie, 2015 Autor: Petronela Muntean Sursa: cavaleria.ro


Copilăria este cea mai importantă perioadă din viața noastră. Dacă uităm de ea, uităm cine suntem noi cu adevărat. Fiecare din noi trebuie să se simtă copil măcar încă odată. Noi vă sugerăm câteva parcuri de distracție care vor resuscita copilul din voi și vor face visele copiilor să se îndeplinească.

Disneyland Park, Franța

Disneyland este cel mai cunoscut parc de distracție din lume. A luat naștere în 1992 și s-a numit inițial Euro Disneyland. Are o suprafață de peste 50 hectare și e dedicat poveștilor și personajelor Disney. Este  vizitat anul de mii de turiști, care sunt dornici să-i vadă pe Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto și alți eroi.

PortAventura, Spania

PortAventura din Spania este un parc acvatic împărțit în cinci zone tematice dedicate unor anumite civilizații din istorie. Este cea mai mare stațiune din sudul Europei și cuprinde 43 de distracții și un miniparc acvatic.

Walibi, Belgia

Walibi este un parc belgian ce deține atracții pentru orice vârstă. Copiii au la dispoziție 16 opțiuni de carusele și se pot întâlni cu faimoasele personaje din desene animate. Cei mici se pot bucura de filme 4D, ponei și  trenulețe.

Gardaland, Italia

Gardaland  este un parc de distracții situat în nord-estul Italiei. Parcul se întinde pe o suprafață de 33 ha și deține 32 de actracții fascinante și  Sea Life Aquarium. Poți să te distrezi apelând la cele șase montagneruss și trenulețe. În 2005, Gardaland a fost ales de revista Forbes  ca fiind al 5-lea din TOP 10 parcuri de distracție din lume, iar în 2011 s-a clasat pe locul 9 în Europa ca număr de vizitatori.

Agua World, Ungaria

Parcul de distracții Aquaworld este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Budapesta si  oferă distracție tot timpul anului. Cladirea centrală are forma unui templu-Angkor, cu poduri suspendate, turnuri și piscine. Imperiul „statuilor zâmbitoare” se îmbină armonios cu conceptul Aquaworld, al cărui obiectiv este să ofere oaspeților clipe memorabile.

Lista  rămâne deschisă și așteptăm părerile voastre.

Comentarii