SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Paris Hilton s-a dezgolit aproape complet pentru noul single – (FOTO, AUDIO)

15 februarie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: altfel.md Foto: altfel.md

MUZICĂProaspăt logodita Paris Hilton nu-şi mai încape în piele de fericire. A fost cerută recent în căsătorie de iubitul ei, Chris Zylka, iar de Ziua Îndrăgostiţilor şi-a lansat noul single “I need You” (n. red “Am nevoie de tine”).

Blondina de 36 de ani nu s-a cuminţit, iar pentru noul single a ales o campanie de promovare în stilu-i caracteristic. Mai exact, a renunţat la haine, scrie click.ro

Paris a pozat goală, fiind înconjurată doar de petale de trandafir, poza amintind de Mena Suvari în celebrul film “American Beauty”.
Cu o coafură a la Marilyn Monroe, Paris şi-a acoperit sânii şi zona intimă cu petalele de trandafiri. Fanii au fost încântaţi de fotografie şi au complimentat-o pe starletă.

Paris Hilton (parishilton / 12.02.2018): „3 Days till #INeedYou „
Supplied by Instagram.com/face to face

Amintim că Paris Hilton s-a logodit cu actorul Chris Zylka, cunoscut din serialul de televiziune „The Leftovers”, după ce acesta a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau la schi în Aspen, Colorado.

„Sunt atât de entuziasmată să fiu logodită cu iubirea vieţii mele şi cel mai bun prieten al meu. Nu m-am simţit niciodată mai fericită, în siguranţă şi iubită. Este perfect pentru mine din toate punctele de vedere şi mi-a arătat că basmele există cu adevărat”, a spus moştenitoarea imperiului hotelier Hilton pentru People.

Cei doi făceau o fotografie pe o pârtie de schi când Chris Zylka s-a aşezat într-un genunchi în faţa vedetei americane şi a cerut-o în căsătorie oferindu-i un inel cu diamant de dimensiuni mari, de 20 de carate, în formă de pară.

Paris Hilton şi Chris Zylka s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la o petrecere în urma galei Oscar, dar au reluat legătura abia în urmă cu doi ani.

Comentarii