SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„Parte de carte!” PROMOTIME și Corina Bezdîga te invită să donezi o carte pentru copiii din satul Pereni, raionul Rezina

13 mai, 2016 Autor: Nicoletta Marcu

CAMPANIEO carte stă la temelia sănătoasă a unui popor. PROMOTIME și scriitoarea Corina Bezdîga vă invită să fortificați acest fundament printr-o donație, evident, de carte. Prin campania „Parte de carte” ne propunem să le facem o surpriză educativă copiilor din satul Pereni, raionul Rezina, care duc lipsă acută de literatură în limba română.

Ei sunt sătui de cărțile vechi și ponosite, scrise în grafie chirilică. Atât micuții de la grădiniță, cât și elevii de gimnaziu vor să se bucure de volume frumoase, care să-i ajute să crească inteligenți, cu o cultură generală bogată. Cărţile pot fi diverse: de povești, basme, de poezii, romane, cu teme de dezvoltare personală, de colorat…

Suntem siguri că în biblioteca dumneavostră se găsește o carte interesantă, pe care ați citit-o deja și pe care sunteți gata s-o dăruiți copiiilor din Pereni.

Îi rugăm pe toți cei interesați de această campanie să ne contacteze la numărul de telefon +37368903774. Volumele vor fi colectate la redacția PROMOTIME, str. Ismail.84, scara 5, of. 149. De asemenea, ne-ați ajuta foarte mult dacă ați distribui acest anunț pentru a fi văzut de cât mai mulți oameni.

Colecta va fi dăruită în data de 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Donează o carte, donează cultură!

 

Comentarii