SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Pasha Parfeni lansează un remix în colaborare cu un celebru producător român

21 septembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean

MONDENPasha Parfeni lansează remixul piesei “Haina Evei”, în colaborare cu Monoir, producător și DJ român, cunoscut pentru hitul "Violin Song". Printre artiștii cu care a mai lucrat se numără Alexandra Stan, Raluka, Mohombi, Alex Mica, DJ Project, Elena Gheorghe și 3 Sud Est.

Remixul “Haina Evei” te cucerește prin sound-ul dinamic, autentic, care vine ca o briză de aer răcoros pe scena muzicii autohtone românești. Melodia are toate șansele să ajungă printre primele poziții în clasamentele de specialitate.

„A fost o experiență interesantă să lucrăm împreună la această piesă. Monoir are o abordare fresh în materie de sound, iar între noi s-a legat o conexiune. Sper că este un cadou frumos pentru fanii noștri. Bless!”, a spusPasha Parfeni.

Pasha Parfeni, este artistul de peste Prut, care a reprezentat Moldova la Eurovision 2012 cu piesa ”Lăutar”, iar în 2013 piesa ”O Mie” compusă de către el și interpretată de Aliona Moon i-a consolidat poziția de compozitor de succes.

În prezent, interpretul lucrează intens la proiectele sale solo si a promis încă o surpriză luna aceasta. Până atunci nu rămâne decât să dăm play remixului „Haina Evei”.

 

Comentarii