SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Patru browsere necunoscute, dar eficiente

26 ianuarie, 2015 Autor: Daniela Timofti


În prezent există câteva browsere care sunt populare și care domină piața electronică: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer și Opera. Unii utilizatori ai internetului s-au folosit de aceste programe și au creat alte browsere care conțin elementele utile, însă nu sunt atât de compuse. Promotime vă propune patru alternative care merită încercate.

Lunascape

Acest program este bazat pe trei dintre cele mai importante browsere care există în prezent. El combină elementele din Chrome, Firefox și Internet Explorer. Aplicația oferă o experiență decentă de navigare, chiar dacă în trecut utilizatorii s-au confruntat probleme de compatibilitate cu HTML 5. Lunascape poate fi descărcat de aici: http://www.lunascape.tv/.

 

Pale Moon

Un browser mai puțin cunoscut este Pale Moon care este disponibil pentru două platforme: Windows și Linux. Majoritatea extensiilor Firefox disponibile și plugin-urile sunt compatibile cu Pale Moon. Browser-ul se poate descărcat de pe site-ul său oficial: http://www.palemoon.org/.

 

 

Avant

La fel ca și Lunascape, Avant este construit după modelul Chrome, Firefox și Internet Explorer, însă cei care l-au creat au optat pentru o eficiență mai bună. Browserul este rapid, însă are un aspect mai puțin plăcut. Avant poate fi luat de aici: http://www.avantbrowser.com/.

 

Midori

Creatorii browserului Midori au luat de la Safari unele elemente și, astfel, și-au creat propriul software. Programul nu consumă atât de multe resurse, însă este rapid, acesta fiind marele său avantaj. Îl puteți descărca de aici: http://www.midori-browser.org/.

 

Comentarii