SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Pavel Stratan și Cristyz în Moldova

18 noiembrie, 2014 Autor: Silvia Petrov


Ți-ai imaginat vreodată cum ai putea dansa o horă pe beaturile hip-hop?

Ei bine, Pavel Stratan și tânărul interpret român, Cristyz, ne demonstrează asta în prima lor piesă comună, „În Moldova”, care este însoțită și de un videoclip.

Single-ul este compus de către Pavel Stratan și Cristyz, iar videoclipul regizat de către Ioana Gomoi. În videoclip se regăsesc și un grup de tineri dansatori, Ansamblul Ozana din Neamț. Filmările au avut loc la Cetatea Neamțului.

„Proiectul a început în urma unei sesiuni de studio cu un prieten de-al meu, Aftimescu. El mi-a arătat o idee de instrumental, făcută de Doru Beats, mi-a plăcut și am început să producem această capodoperă împreună cu Jay Murano, iar după o perioadă de timp am căzut de acord cu echipa Voices Media să îi trimitem lui Pavel Stratan un demo. În 2 zile am primit telefon de la el, mi-a spus că-i place și că trebuie neapărat s-o cântăm live la zilele Vasluiului. De aici treburile au mers de la sine”, povestește Cristyz pentru presa de peste Prut.
Interpretul român Cristyz este la începutul carierei. Până acum a colaborat cu Nimeni Altu’, Levy, Deliric.

Cântărețul și textierul de muzică folk, pop și mai nou, hip-hop, Pavel Stratan și-a început cariera muzicală la începutul anilor 2000.  În 2002 își lansează pe piața noastră, ulterior pe piața românească, primul album „Amintiri din copilărie”, care este vândut ca “pâinea caldă”.

Comentarii