SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Penelope Cruz va regiza un film despre leucemie

28 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos

MONDENPenelope Cruz a postat pe Instagram o imagine alături de un baieţel ce a suferit de leucemie şi a declarat că va regiza un documentar despre acest subiect.

Penelope este o vedetă destul de reţinută referitor la viaţă intimă. De aceea, a fost o reală surpriză când actriţa şi-a creat cont pe Instagram, însă nu pentru a posta selfi-uri, ci pentru a face fapte bune.


Povestea emoţionantă dintre Penelope Cruz şi Lucas

Penelope a arătat lumii întregi o fotografie şi un scurt videoclip în care petrece timpul alături de Lucas, un băieţel care a suferit de leucemie. Textul care însoţeşte imaginea este următorul: „Prietenul meu frumos, Lucas – un băiat de 8 ani plin de înţelepciune”.

În videoclip, Penelope spune că Lucas a învins cancerul după mai mulţi ani de tratament. Frumoass actriţă îl consideră pe băieţel o adevărată sursă de inspiraţie şi mărturiseşte că se simte privilegiată când îi ascultă povestea incredibilă şi cuvintele înţelepte.

În calitate de ambasadoare a organizaţiei „Uno entre cien mil”, Penelope îşi doreşte ca lumea să afle mai multe detalii despre această boală şi despre modalităţile prin care copiii o pot învinge. Pentru a realiza acest lucru, actriţa spaniolă a hotărât să pornească într-o nouă aventură. Pentru prima dată, Penelope va regiza un documentar ce va avea în prim-plan copiii bolnavi de leucemie.


„Scopul meu este să cresc nivelul de conştientizare asupra acestei probleme delicate. Voi cunoaşte aceşti copii. Unii dintre ei s-au vindecat de această boală, iar alţii încă luptă cu ea. Eu voi fi un simplu observator, în timp ce ei vor vorbi despre greutăţile prin care trec”, a relatat actriţa în cadrul unei conferinţe.

Organizaţia nonprofit Uno entre cien mil” se ocupă de strângerea fondurilor pentru familiile copiilor bolnavi de leucemie, dar şi pentru continuarea cercetărilor în medicină curativă. Leucemia este cea mai întâlnită formă de cancer la copii şi la adolescenţi.

Penelope Cruz, în vârstă de 41 de ani, este căsătorită cu actorul Javier Bardem şi este mama a doi copii. Câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din „Vicky Cristina Barcelona”, în care a jucat alături de soţul ei, vedeta pregăteşte trei filme noi pentru anul 2016.

Comentarii