SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Peste 5000 de bolnavi de cancer, vindecați de uleiul miraculos – (FOTO)

14 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat Sursa: cureyourowncancer.org


Rick Simpson este inginerul mecanic și medicul autodidact american, care și-a tratat singur cancerul de piele cu ajutorul unui ulei miraculos. Mai apoi, el a legalizat acest ulei în întreaga lume și a vindecat peste 5000 de oameni bolnavi de cancer.

Uleiul de cânepă, chiar dacă este interzis de autorități, vindecă mai multe maladii. Cultivarea și vânzarea marijuanei este ilegală, iar din această cauză Rick a fost arestat de câteva ori. Însă nu toți știau că el folosea uleiul de cânepă în scopuri curative.

Cu toate acestea, Rick Simpson afirmă că uleiul de canabis poate vindeca orice boală gravă, cum ar fi: diabetul, arterioscleroza, scleroza multiplă, epilepsia, astmul și unele forme letale de cancer. Mai mult ca atât, pentru că nu cunoaște limite de vârstă, uleiul de cânepă poate fi prescris și copiilor.

 

Inițial, Rick folosea uleiul de cânepă pentru alte scopuri. Dar, suferind de cancer, i-a venit o idee inovativă. Își amintise de o știre, pe care o auzise la radio cu 30 de ani mai înainte. Se anunța că Universitatea din Virginia a găsit canabinoizi în canabis (THC-ul), ce ar putea ucide cancerul la șoareci. Astfel, Rick s-a gândit că și cancerul lui, la fel, poate fi tratat.

Bărbatul a decis aplice uleiul de canabis pe unele bandaje și le-a pus pe pielea infectată. După 4 zile, bandajele au fost îndepărtate, iar Rick a rămas surprins: cancerul dispăruse. Uleiul lui de canabis îi vindecase cancerul.

Rick i-a comunicat noutatea medicului său, dar nu a fost ascultat. A mers și la organizațiile bolnavilor de cancer,  încercând să obțină ajutorul lor, dar nimeni nu a oferit atenție descoperirii lui.

În acel moment, bărbatul a luat inițiativa în mâinile sale. El a început să crească canabis pe terenul deținut și să producă propriile cantități de ulei de canabis. Rick oferea uleiul gratis pentru oricine avea nevoie.

Chiar și după ce casa lui a fost percheziționată de mai multe ori, iar peste 2600 de plante de canabis au fost tăiate și luate de Poliţia Regală Canadiană Călare (RCMP), el oricum a continuat să producă ulei și să-i ajute pe alții.

Timp de 10 ani, Rick a vindecat personal peste 5000 de oameni, prin intermediul acestui ulei uimitor. Să nu mai vorbim de alte nenumărate persoane din întreaga lume care au auzit povestea lui și, urmându-i sfaturile, s-au tratat.

Potrivit acestuia, prepararea uleiului miraculos este extrem de simplă. Tratamentul începe cu doar câteva picături de ulei de cânepă, de 3 ori pe zi. Doza uzuală este de 60 de grame, în termen de 90 de zile. Rick susține că niciodată nu este prea târziu să începi tratamentul cu ulei, indiferent de maladie și pericolul ei.

Fumatul marijuanei nu este mai eficace ca uleiul acesteia, dar este demonstrat științific, că oamenii care fumează marijuană, trăiesc cu 6 ani mai mult decât cei care nu o fac. 

Comentarii