SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„Petrece primul week-end din octombrie la TEI”

3 octombrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: unimedia.info Foto: unimedia.info

CULTURĂDouă spectacole de excepţie aşteaptă publicul din Chișinău în accest week-and la Teatrului Naţional „Eugene Ionesco”. „Oscar și tanti Roz” şi „Falstaff” vor încânta spectatorii sâmbătă și duminică cu începere de la ora 18:30.

Pe 7 octombrie, vino la ultima reprezentație a spectacolului ,,Oscar și tanti Roz” în regia lui Petru Vutcăru.  Pe durata piesei o să descoperiția povestea lui Oscar care ajunge să-și trăiască adolescența alături de prietenii din spital, să-și întâlnească prima iubire cu care se și căsătorește, să piardă iubirea care i-a oferit atâta entuziasm și euforie, iar în cele din urmă sa regăsească dragostea la apusul unei vieți ca o lumânare care arde la ambele capete.

Duminică, 8 octombrie, puțeti petrece timpul împreună cu Falstaff – un bătrân mucălit, prietenul prințului Henry, cel care va deveni celebrul rege Henrik al V-lea. Falstaff este bufonul pentru care viața este o veșnică sărbătoare, cu petreceri în fapt de noapte, cu mici găinării și cu polemici savante.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Comentarii