SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Piesele Deliei, „Da, mamă“ şi „Cum ne noi“, au fost reclamate şi riscă să fie interzise

10 septembrie, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: paginademedia.ro


Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) din România va analiza în şedinţa de astăzi, 10 septembrie, piesele „Da mamă“ şi „Cum ne noi“, interpretate de Delia Matache, pentru a decide dacă acestea încalcă Legea audiovizualului.

După ce forul audiovizualului a fost sesizat de şase ori cu privire la piesele „Da, mamă“ şi „Cum ne noi“, membrii Consiliului vor decide astăzi dacă melodiile Deliei încalcă Legislaţia audiovizuală din România. Dacă se va ajunge la această concluzie, CNA poate cere intrarea în ilegalitate a celor două cântece. Acest lucru presupune difuzarea melodiilor numai după ora 22.00 sau chiar interzicerea lor, până la reintrarea în legalitate, scrie paginademedia.ro Piesele Deliei au fost difuzate până acum pe mai multe posturi muzicale de televiziune şi de radio, printre care Music Channel, ZU TV, UTV, MTV România, Kiss FM, Radio 21, Radio Zu, Pro FM şi Europa FM.

Single-ul „Da, mamă“ a depăşit paragul de un milion de vizualizări pe Youtube la doar o zi de la lansare, în timp ce „Cum ne noi“ a devenit, în luna iunie, prima piesă în limba română care a depăşit 15 milioane de vizualizări pe aceeaşi platformă online. Ambele piese, compuse de Carla’s Dream, au fost incluse în Top 10 MediaForest România.

Comentarii