SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Poliția, autosesizată privind neregulile din „Cocos Prive”

25 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici


Inspectoratul de Poliţie al sectorului Buiucani din Chișinău s-a autosesizat, după publicarea articolului, în care internauții s-au plâns de neregulile ce au loc în cel mai fițos club din Capitală - „Cocos Prive”. Oamenii legii urmează să examineze informaţiile, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Poliția capitalei susține că va elucida acuzaţiile grave şi circumstanțele presupuse a fi ilegale, admise de către administraţia clubului de noapte. Totodată, va fi sesizată şi Procuratura sectorului Buiucani, pentru autorizarea acţiunilor ce se impun, constatarea cu certitudine a tuturor circumstanţele, versiunilor apărute în presă şi pe reţelele de socializare.

Reamintim că, recent, pe Facebook a fost creată o pagină, NO COCOS PRIVE, pe care au fost făcute mai multe dezvăluiri despre neregulile ce au loc în clubul „Cocos Privé” din Capitală – vânzarea drogurilor sau a băuturilor contrafăcute.

„1. Vânzarea drogurilor în club. Știm cu toții că în Cocos poți procura practic orice drog. Asta se face aproape transparent, iar forțele de ordine se fac că plouă și se uită de la distanță cum tinerii devin narcomani.

2. Vânzarea băuturilor alcoolice contrafăcute. Nu v-ați gândit niciodată de ce oare chiar dacă consumați foarte puțin în Cocos, spre dimineață aveți o mahmureală insuportabilă. Răspunsul este simplu, băutura la Cocos este contrafăcută. Cunoaștem în detaliu de unde o procură, cum o duc tipii cu contabilitatea și promitem că la momentul respectiv vom veni și cu probe.

3. Comportamentul criminal al pazei din Cocos. Sunt sigur că mulți din cei care ne citesc, au avut parte de conflicte cu paza de la Cocos, care a acționat total inadecvat și neprofesionist, iar în unele cazuri chiar criminal. Pe de altă parte, sunt sigur că ați văzut și multe situații când apărea un conflict între oaspeții clubului iar paza se făcea că plouă.

4. Hărțuirea sexuală din partea proprietarului clubului, Iurii Didenco. Fetelor, câte din voi au primit oferte oribile din partea acestui tip și în momentul în care l-ați refuzat ași fost umilită verbal sau chiar bruscată fizic? Știm că sunt multe!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Informațiile apar la doi ani distanță după ce, în același local, au fost efectuate percheziții, în urma cărora s-au depistat dispozitive pentru consum de droguri, cânepă, pastile cu efect psihotrop şi substanţe asemănătoare heroinei, aruncate sub mese şi fotolii.

Comentarii