SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Politica editorială


PROMOTIME este un proiect media online. Cititorul nostru are vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, este interesat de divertisment și de noutăți mondene.

PROMOTIME are drept scop crearea unui spațiu informativ unde se întâlnesc rigorile unui jurnalism de calitate și cerințele unui public în căutare de conținut consistent și echilibrat. Principiile și valorile după care se conduc reporterii și redactorii de la PROMOTIME fac diferența.

PROMOTIME își propune să prezinte un conținut inteligent și original atât scris, cât și produc video. Publicul nostru este tânăr, activ, în căutare de informații interesante și bine structurate. Echipa noastră ține foarte mult la autenticitatea materialelor publicate, dar și la operativitatea cu care acestea sunt oferite.

STRUCTURĂ

PROMOTIME este o platformă online de referință pentru oamenii în căutare de informații inteligente din divertisment, cultură și afaceri , structurată  în mai multe categorii de bază (fiecare având subcategoriile sale): lifestyle, fashion, arts, business; materiale video – reportaje de la evenimente, reportaje tematice, interviuri cu diverse personalități, emisiuni – „BEDTIME STORIES”; „DE LA ZERO”, „DOSAR DE POEZIE; „MAME ȘI COPII”; „PORTRETE” ; „PROIECTE„. 

VALORI: 

  • Calitate. PROMOTIME are ca valoare fundamentală calitatea informației pe care o aduce publicului. Pe Promotime nu veți găsi articole denigratoare, calomnioase sau scandaluri de orice natură.
  • Originalitate. PROMOTIME prezintă oamenii, locurile, evenimentele dintr-o perspectivă unică și optimistă. Noi credem că e de datoria noastră să găsim lucruri frumoase, chiar și acolo unde alții nu le văd, și să le facem cunoscute.
  • Profesionalism. PROMOTIME se conduce de Legea Presei din Republica Moldova, de Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova, dar și de legile nescrise ale bunului simț.
  • Exclusivitate. PROMOTIME își propune să aducă publicului conținut exclusiv de la evenimente, locuri, precum și interviuri cu persoane remarcabile din Moldova și din străinătate. PROMOTIME caută cei mai valoroși oameni care fac actualitatea, pentru a-i descoperi alături de publicul său.
  • Independență. PROMOTIME este un portal liber, independent și neafiliat politic. PROMOTIME  nu tratează teme politice, nu participă la campanii electorale și nu favorizează niciun lider sau partid politic. Toate personalitățile care apar pe paginile revistei sunt abordate doar din perspectiva valorii lor umane.

În cazul preluării unor materiale din surse externe, aceasta se face cu menționarea sursei.

Conţinutul acestui site (articole, fotografii, descrieri, caracteristici, forma de prezentare) nu poate fi reprodus sau utilizat fără acordul în scris al proprietarului acestui site.

Redacția își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

Accesul la datele personale ale abonaților este limitat la un număr de angajați care sunt responsabili de aceste informații cu caracter sensibil.

Deși vrem să aveți o experiență sigură pe site-ul nostru, nu garantăm în totalitate faptul că un atac informatic nu va duce la accesarea datelor. Încercăm mereu să ținem site-ul la cel mai bun nivel tehnic și să ne apărăm în fața unor asemenea amenințări virtuale.