SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Porsche dă undă verde. Conceptul Mission E va fi produs în serie

5 decembrie, 2015 Autor: Dan Maxim Sursa: ziarelive.ro


La doar trei luni de când a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, conceptul Mission E prezentat la standul companiei Porsche va deveni oficial model de serie! Astfel, germanii de la Porsche intră într-o luptă directă cu americanii de la Tesla pe segmentul mașinilor electrice sportive.

 

 

Porsche Mission E a cucerit cu designul său „emoțional” și a cifrelor uimitoare de care dă dovadă sistemul de propulsie cu care a fost dotat.

Modelul ce are în interior patru scaune individuale pune la dispoziția șoferului un total de 600 de cai putere datorită celor două electro-motoare. Asta permite o accelerație 0-100 km/h în doar 3,5 secunde.

 

Bateriile litiu-ion încorporate pot fi încărcate cu ajutorul unei stații rapide de alimentare cu energie electrică de 800V special elaborată pentru acest model. Va dura doar 15 minute până când bateriile se vor încărca la 80% din capacitate!

„Odată cu Mission E, anunțăm direcția pe care o va lua marca noastră în viitor. Chiar și într-o lume atât de schimbătoare, Porsche își va menține supremația cu această mașină sportivă.” a declarat președintele consiliului de administrare Porsche, Wolfgang Porsche.

 

Viitorul Porsche Mission E va vedea lumina zilei ca model de serie până la sfârșitul acestui deceniu.

Comentarii