SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Porți cravată? Dacă nu, începe de azi – (VIDEO)

25 mai, 2016 Autor: Daniela Babici


Un bărbat elegant, îmbrăcat la patru ace, atrage privirile oricui. Costumul are farmecul său aparte, dar cravata și nodul acesteia sunt de fapt detaliile decisive.

Desigur, pentru evenimente ai deosebite, poți opta pentru eșarfă la cămașă sau papion, dar nu abuza de aceste accesorii, ele nu pot înlocui definitiv cravata. Diferiți bărbați, diferite noduri la cravată. Noi îți propunem câteva moduri de a lega nodul cravatei.

Poți alege o metodă fancy

 

sau ceva cu totul deosebit

 

Evident, poți alege versiunea clasică, e mereu în vogă.

 

Alege ce ți se potrivește cel mai bine, dar ține cont și de evenimentele la care e necesară prezența ta.

Nodul clasic sau Winsdor îți oferă lejeritatea de a te simți comod în orice circumstanțe, deși dacă ești invitat la un eveniment monden, unde de regulă se aplică ” legea papionului”, încearcă noduri mai ingenioase.

Nodul Eldredge este pretențios. Se aplică la cravata îngustă și preferențial, monocoloră lucioasă. Fii sigur că vei fi senzația petrecerii.

Nodul Trinity, un nod deosebit care va cuceri privirile imediat. Cu un aspect semi-oficial, poate fi utilizat la întîlnirile de afaceri și la cele casual.

Un lucru este sigur, cravata e la fel ca George Clooney, mereu la modă. Apropo, actorul este un fan înverșunat al cravatelor. Mai vrei dovezi? Privește ce alură conferă cravata unui bărbat.

 

 

 

Comentarii