SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Poți încerca mâncarea gustoasă în Maramureș, România – (FOTO)

14 iunie, 2015 Autor: Irina Rogojina


Maramureșul este destinația potrivită pentru o vacanță frumoasă, în urma căreia vă veți întoarce cu un bagaj cultural extins adunat din această zonă. Și pentru că în călătoria dumneavoastră va trebui să și mâncați, desigur ceva gustos și tradițional, specific acestei regiuni care are cu ce se mândri, vă recomandăm câteva localuri în care se gătește delicios și au un design ce bucură privirea.

Trenul Hotel „Carpatia-Express”- Vișeu
Vizitând Mocănița (trenul cu aburi) de la Vișeu, aveți deosebita ocazie să mâncați într-un local mai puțin obișnuit. Este vorba despre vagonul restaurant în care cu siguranță veți avea un mic dejun sau o cină mai specială.
Dacă doriți să vă delectați cu bucate gustoase în unul din cele mai speciale localuri, este necesar să faceți programare din timp. Pentru cină, trebuie să anunțați cel târziu până la ora 16:00 a acelei zile, iar pentru micul dejun, până la ora 18:00 cu o seară înainte.

m4
Butoiașul cu Bere, Baia Mare
Vizitând acest local vă veți bucura de o deservire impecabilă, de muzică live și de cele mai gustoase bucate. Proaspăt renovat și foarte elegant, acesta se bucură de un număr mare de clienți care, mulțumiți de local, afirmă că sigur se vor întoarce.


Păstrăvăria Alex, Mara
Dacă treceți prin comuna Desești, neapărat să vizitați Păstrăvăria Alex. Într-o atmosferă perfectă, veți avea una dintre cele mai gustoase mese.
Înconjurați de un peisaj minunat, cu o ambianță relaxantă și autentică vă veți bucura de bucate alese.


Restaurant Lostrita
Specialitatea casei este păstrăvul, însă toată mâncarea preparată aici este foarte gustoasă. Vara are terase amenajate deasupra unuia dintre bazine, astfel reușind să admirați spectacolul oferit de păstrăvi.


Hotel Transilvania
Condusă de către un bucătar italian, bucătăria restaurantului pregătește cea mai aleasă mâncare pentru clienți. Asemenea unui castel medieval, localul are o atmosferă nemaipomenită pe fundal cântând armonios muzică live.

Comentarii