SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Povestea de dragoste a Dianei Brescan, ca o telenovelă

19 mai, 2015 Autor: Ana Creascov Foto: facebook.com


Este tânără, dar știe să mânuiască cu multă iscusință "arma" pe care o deține. Vocea Dianei Brescan s-a făcut auzită nu doar la noi, ci și peste hotarele Moldovei. Dar, pe lângă succesele din planul profesional, artista mai trăiește și o frumoasă poveste de dragoste.

 

Diana Brescan este un talent descoperit la timpul potrivit. Încă nu a părăsit băncile liceului și o țară întreagă știe de ea. Concursurile naționale, internaționale, etapele locale ale Eurovisionului, la care a participat Diana, s-au soldat cu rezultate frumoase, dar și mai important, cu multă admirație din partea publicului și cu mulți fani.

Printre activitățile sale recente și-a făcut loc și un proiect desfășurat în Cipru, în perioada 12- 16 mai,  cu participarea mai multor țări, cum ar fi Rusia și SUA. Tot ce știa Diana despre filmări era că trebuie să improvizeze o nuntă, fără să știe că se va simți cu adevărat mireasă.

Diana Brescan a declarat că datorită proiectului a descoperit și o nouă țară : „Am călcat pentru prima dată pe acel pământ, era foarte cald, dar nu am reușit să ne bronzăm, pentru că am avut multe evenimente și filmări. Atmosfera era romantică – perfectă pentru un cuplu îndrăgostit”.

Iubitul Dianei, Ghenadie Vitu, cu care de un an se află într-o relație, a reușit să-i facă surprize de nenumărate ori. „Sinceră să fiu, am intuit ceva cu o zi înainte, pentru că am simțit cutia în care era inelul, în buzunarul de la sacoul lui. Cu toate acestea a reușit să mă surprindă, s-a trezit foarte devreme și era emoționat în ziua respectivă”, ne-a povestit Diana. „Momentul a avut loc pe o insulă din Cipru, în timp ce luam dejunul, într-un decor cu totul și cu totul deosebit, cu decorațiuni superbe. A îngenunchiat și a urmat inevitabila întrebare, la care am răspuns cu „DA” și am izbucnit în plâns”, a mai adăugat interpreta.

Primul om pe care l-am anunțat a fost mama mea, bineînțeles, apoi mi-am înștiințat și cea mai bună prietenă. La început, mama a fost șocată, dar și-a revenit și este nespus de bucuroasă pentru noi. Nici eu nu conștientizez prea multe, întrucât se apropie examenele de bacalaureat și trebuie să mă concentrez la asta”.

Diana Brescan s-a văzut mireasă și i-a plăcut noua ipostază. Tinerii vor organiza nunta mai târziu, pentru că există lucruri foarte importante pe care trebuie să le ducă la capăt în viitorul apropiat.

 

Noi îi urăm multă dragoste cuplului și casă de piatră!

Comentarii