SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Povestea de viață a celei mai bogate femei din Marea Britanie

29 aprilie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: uk.businessinsider.com


Kristy Bertarelli a fost desemnată, din nou, cea mai bogată femeie din Marea Britanie, potrivit „2015 Sunday Times Rich List”. Modul de viață pe care îl duce o multimiliardară este, cu siguranță, departe de imaginația noastră.

 

Averea englezoaicei este atât de vastă, încât o eclipsează pe cea a lui J.K.Rowling, autoarea celebrei serii „Harry Potter”, și pe cea a Reginei, luate la un loc. Bunurile pe care le deține sunt estimate la 14.3 miliarde de dolari, conform „Sunday Times Rich List 2015”.

În adolescență a luat coroana de Miss United Kingdom, la doar 20 de ani a devenit compozitoare de muzică, iar la 30 de ani a devenit soție și mamă a trei copii. Cel care a reușit să-i fure inima este Ernesto Bertarelli, cel mai bogat elvețian, care a vândut afacerea părinților săi de produse farmaceutice Serono, încasând o sumă de 9 miliarde de dolari, în 2007.

Acum, la ai săi 40 de ani, Kristy încearcă să cucerească lumea cu vocea sa. Ea l-a susținut recent pe solistul trupei ”Simply Red”, Mick Hucknall, într-un concert dedicat Prințului și Prințesei de Monaco.

Din interviurile oferite pentru „The Telegraph”, „the Mirror”, potrivit site-ului său, precum și din pozele publicate de către ea pe Instagram, noi vă prezentăm povestea pe care i-a pus-o soarta la picioare.

Comentarii