SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Poze fierbinți din vacanța cuplului Bradley Cooper și Irina Shayk

13 august, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: elle.ru


Supermodelul rus Irina Shayk și actorul american Bradley Cooper formează de puțin timp cel mai hot cuplu de la Hollywood. Cei doi au fost surprinși în ipostaze foarte tandre pe o plajă italiană, unde au ales să-și petreacă vacanța.

Nu știm cum e la alții, dar vacanța lui Bradley Cooper și a Irinei Shayk e cu adevărat fierbinte. Judecând după imaginile de pe coasta italiană, cei doi sunt cuprinși de un val de pasiune. În timp ce se relaxează la soare, pe Coasta Amalfi, modelul în vârstă de 29 de ani și actorul de 40 nu se pot dezlipi unul de celălalt, făcând un schimb constant de săruturi.

În zadar gurile rele încearcă să destrame acest cuplu pentru că, cei doi, au intenții destul de serioase, susțin prietenii lor apropiați. Proaspătul cuplu planifică deja copii pentru viitorul apropiat, iar și mai curând aceștia vor să se mute împreună.

Îndrăgostiții par să se simtă atât de bine în doi, încât nici nu dau de bănuit că recent ar fi ieșit din alte relații, care au fost de durată, de altfel:  Bradley a fost timp de doi ani cu modelul Suki Waterhouase, iar Irina Shayk a fost ani de zile iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo. Cei doi s-au cunoscut la gala Elle Awards în Londra, în 2013.

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Comentarii