SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Poze pline de emoție cu mame care-și alăptează copiii

13 iunie, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: vicer.ru


A fi mamă e cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Din păcate, multe femei evită să trăiască cele mai intense momente alături de pruncii lor și să le dăruiască ceea ce au nevoie cel mai mult, alăptatul.

Majoritatea femeilor care devin mame renunță să-și alăpteze copilașii din motivul că-și vor pierde din formele apetisante pe care le aveau înainte de sarcină. Acest subiect a devenit destul de controversat, deoarece, de-a lungul timpului, femeile s-au împărţit  în două tabere: cele care consideră alăptatul ceva necesar pentru dezvoltarea copiilor lor și cele care nu consideră alăptatul o necesitate.

Pe baza acestui subiect, Ivette Ivens, tânăra fotograf și mămică a doi copii, a lansat un proiect fotografic „Mame care alăptează”. În poze apar mămici tinere, la sân cu pruncii lor pe care-i alăptează peste tot, în câmp, acasă sau pe stradă. Ivette susține că pozele ei sunt o redare sublimă a relației dintre mame și copii, care prin alăptare devin un tot întreg.  Fotograful susține că un copil știe când să se oprească și să renunțe la sân. Ceilalți nu știu, așa că nu trebuie să intervină.

Pozele sunt excepționale și pline de dragoste. Mai mult de-atât sunt un îndemn pentru toate viitoarele mame să nu renunțe la firescul vieții și să se dezică de rușine atunci când este vorba despre copiii lor.

 

Comentarii