SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Pregătirile pentru Festivalul GUSTAR sunt pe ultima sută de metri

5 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu


Pregătirile pentru festivalul „GUSTAR”, care se va desfășura în perioada 5-7 august 2016, în satul Furceni, Orhei, în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, sunt aproape de finalizare! Vino la „GUSTAR” pentru a savura, timp de 3 zile, muzică bună pe două scene, un cadru natural superb cu suprafața de 8 hectare și un spectru larg de activități pentru toate categoriile de vârstă și pentru orice preferințe culturale!

Cele două scene au fos amenajate, podișoarele peste Răut au fost instalate iar în acest moment sunt puse la punct ultimele detalii care vor completa atmosfera, după cum poți vedea în filmulețul de mai jos:

Mai mult decât atât, în parteneriat cu Ministerul Mediului, bazinul râului Răut pe segmentul Podul Nou (la nord de s. Furceni) – Podul Vechi (s. Furceni) – s. Trebujeni a fost salubrizată de către 40 de activiști și voluntari, astfel încât zona te va întâmpina într-o curățenie absolută iar festivlul se va desfășura într-un mediu eco.

Cum să te pregătești tu de festivalul „GUSTAR”? În trei pași simpli:

  1. Ia-ți bilet pentru a avea acces în zona festivalului, online sau la telefon, fără a pierde timp. Pentru informații și rezervări de bilete accesează gustar.md, www.biletonline.eu sau la apelează nr. 022 233 898.
  2. Rezervă-ți un loc pentru camping în una dintre cele 3 zone de pe Peninsula Vacanței: # Young zone (100 de locuri), # Friend zone (100 de locuri) sau # Family zone. Pentru a rezerva un loc de camping, vezi harta amplasată , alege strada și numărul locului unde ai prefera să îți amplasezi cortul, apoi sună la nr. 022 233898 și fă rezervarea.
  3. Asigură-te că vei ajunge la timp la festival, rezervându-ți un loc în transportul disponibil pentru fiecare zi a evenimentului. Pentru bilete accesează http://www.fest.md/ro/bilete/diverse/festivalul-gustar-2016

Festivalul GUSTAR este realizat de „Sens Music” cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA. Partenerul evenimentului este Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Comentarii