SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Pregătiți fustițele și pantalonii scurți. Avem medotele perfecte anti-celulită!

19 iunie, 2015 Autor: Nataşa Bujor


A venit vara și e vremea rochițelor scurte și vaporoase, în care trebuie să arătăm perfect. Așa că, trebuie să ne amintim de cel mai trist subiect care ne strică vara, celulita, pe care toate femeile o detestă. Din păcate, chiar dacă avem un corp perfect și nici un kilogram în plus, celulita nu ține cont de acest lucru. Rolul ei este de a ne strica zilele de vacanța, iar rolul nostru e să scăpăm de ea cât mai rapid posibil.

Dacă ați obosit să cheltuiți banii pe tratamente și creme anti-celulitice costisitoare, dar care nu au niciun efect, atunci este momentul să recurgeți la metode eficiente care nu necesită investiții mari și care, sută la sută, vă vor scăpa de depozitele de grăsimi care apar pe corp. Vă propunem câteva metode care dau un rezultat incredibil în cel mai scurt timp.

Sunt numeroase metode care ne ajută să scăpăm de aspectul urât al pielii. Noi le-am ales pe cele al căror rezultat este vizibil în scurt timp. Trebuie doar să țineți cont de faptul că nimic nu are efect instantaneu.

1. Scrub de cafea.

Acesta este unul dintre cele mai cunoscute tratamente. Este un tratament simpul care exfoliază pielea și o lasă fină ca mătasea. Majoritatea cremelor anti-celulitice conțin cofeina.  Cel mai bine este să urmați un tratament homemade. Este foarte simplu: amestecați zațul de cafea cu ulei de măsline și masați zonele în care este depus stratul de grăsime nedorit cu acest amestec.

2.Oțetul de mere

Oțetul de mere este cunoscut pentru efectul rapid la reducerea vergeturilor. Trebuie să știți că aceasta reprezintă una dintre metodele la care puteți apela în lupta împotriva celulitei. Sunt mai multe modalități de folosire. Cea mai simplă este să-l masați direct pe piele, sau puteți  amesteca trei lingurițe de oțet, cu un pahar cu apă și să beți zilnic acest amestec.

3. Sucul de lămâie

Sucul de lămâie este una dintre cele mai eficiente metode pentru arderea grăsimilor și eliminearea celulitei. Trebuie doar să urmați o cură cu suc de lămâie timp de 16 zile, astfel: în prima zi se bea sucul unei lămâi, a doua zi a două lămâi și tot așa până în ziua a șaptea. Sucul nu se bea concentrat, ci diluat cu apă plată, sau chiar cu ceaiuri. După, faceți o pauză de două zile. Apoi începeți din nou cura, doar că invers: în prima zi sucul a șapte lămâi, a doua zi sucul a șase lămâi, și tot așa în ordine descrescătoare până la ultima zi de cură. Vitamina C care se află în lămâie ajută organismul să lupte împotriva grăsimilor.

Pentru a scăpa de celulită e nevoie ca să depuneți și puțin efort. Una dintre cele mai bune arme pentru a scăpa de celulită este să acorzi o atenție deosebită dietei. Nu e nevoie de o dietă strictă, ca atunci când ținem o cură de slăbire. Trebuie să țineți cont de câteva reguli importante

1. Renunțarea la zahăr și sare

2. Consumă cât mai multă apă(2-2.5 litri zilnic)

3. Fă sport( yoga, fitness, plimbări)

4. Schimbă-ți stilului de viață – pentru ca să înțelegeți ce vrem să sugerăm, vă amintim – consumul de alcool și fumatul afectează pielea într-un mod dezastruos.

Pe lângă metodele enumerate mai sus nu uitați nici de masajele anti-celulitice. Acestea pot face minuni pentru corpul dumneavoastră.

Ar mai exista o metodă de eliminarea a celulitei. Această metodă contrazice „miturile” precum tratamentele, masajele și pastilele sunt un remediu care dă rezultatele promise, deoarece nu este vreo dovadă științifică.

Este vorba despre tratamentul celulitic prin chirurgie estetică. Cu toate că nu este pentru buzunarul tuturor, femeile care au posibilitatea ar putea recurge și la o asemenea metodă.

Există mai multe opțiuni:

1. Endermologia

2. Mezoterapia

3. Lipoza cu ultrasunete

4. Liposhifting(corecția chirurgicală)

Toate aceste metode garantează un rezultat 100 la 100 perfect. Țesutul adipos este dezlipit de celulită, dar tratarea pentru totdeauna a acesteaia, nu este garantată. Este bine să știți și faptul că chirurgia estetică poate avea consecințe secundare nebănuite.

 

 

 

Comentarii