SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Prezentatoarea PRO TV, Silvia Petrov, a fost cerută în căsătorie. Vezi unde a avut loc marele eveniment. – (FOTO)

8 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: perfecte.md Foto: instagram.com

MONDENPentru Silvia Petrov, Crăciunul pe stil Vechi a fost unul mai deosebit. Prezentatoarea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

Prezentatoarea emisiunii Gusturile se discută de la PRO TV, Silvia Petrov, a fost luată prin surprindere, atunci când iubutul ei, Sergiu Crețu, s-a așezat într-un genunchi și i-a adresat cea mai importantă întrebare. Jurnalista a trăit cele mai mari emoții: „7 ianuarie. Emoții la infinit. A fost pentru prima dată în viață când nu-mi puteam controla respirația, picioarele cu greu mă țineau, iar sentimentul de fericire mă depășea.

Sergiu a planificat acest moment pana in cele mai mici detalii. Un loc mai potrivit decat “resedinta” Frumoasei din Padurea Adormita din benzile lui W. Disney, castelul Neuschwanstein, ridicat la comanda lui Ludovic al II-lea al Bavariei, pur si simplu nu exista. Era visul meu sa ajung aici, la cel mai frumos castel din lume, dar nu credeam vreodata ca aceasta vizita ma va marca pe viata. Si da, am raspuns “Yes!” in loc de “Da!”  Love you!”

Cei doi sunt nespus de fericiti si se bucura in continuare de vacanta, deja in calitate de logodnici.

 

Comentarii