SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Prima imagine cu băiețelul Antoniei la grădiniță

5 septembrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro
15-antonia-unica-04_7122b250c6

MONDENAntonia este o mămică fericită. Băiețelul ei și al lui Alex Velea a început astăzi grădinița. Interpreta a postat pe contul de socializare o imagine cu Dominic realizată în prima zi petrecută alături de colegii lui. Micuțul pare foarte încântat, semn că Antonia nu va avea probleme în acest sens.

„Prima zi la grădiniță”, a scris Antonia în dreptul imaginii de pe contul de socializare. Dacă unii dintre fani au apreciat gestul, alții sunt de părere că băiețelul este prea mic pentru a merge la grădiniță. „Baftă la grădiniță”, „E prea mic pentru grădiniță”, a fost părerea acestora.

Antonia este din nou însărcinată și așteaptă cu nerăbdare al treilea copil. În timp ce Antonia se bucură din plin de vestea că va fi din nou mamă, socrii ei nu-s prea încântați de atitudinea pe care o are artista vizavi de Maya, prima ei născută. Asta pentru că micuța nu se poate bucura de toate beneficiile unui cetățean italian, întrucât i-au expirat actele, care nu au mai fost reînnoite de aproximativ un an.Deși artista a fost pusă în temă cu acest lucru și doar de semnătura ei mai este nevoie, ea întârzie să-și dea acordul în scris, cu toate că a avut ocazia să o facă acum o lună și jumătate, când a mers împreună cu Alex Velea să-și vadă fiica la Napoli.

 

Comentarii