SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Prima lecție de înot a fiicei lui Mark Zuckerberg – (FOTO)

15 iulie, 2016 Autor: Nicoleta Donos Sursa: www.agerpres.ro

EXCLUSIVCreatorul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a postat o fotografie de la prima lecție de înot a fiicei sale. Imaginea emoţionantă a primit două milioane de like-uri și share-uri în numai câteva ore.

„Max, la prima sa oră de înot. Îi place teribil”, a scris Zuckerberg lângă fotografia în care este surprins în timp ce o ajută să plutească pe micuța de numai două luni. Ea e îmbrăcată într-un costum de baie în dungi, ornat cu o voluminoasă floare roșie.

Nu este prima dată când miliardarul le împărtășește fanilor săi o parte din bucuria de a fi tată. În decembrie, fondatorul Facebook a demonstrat că este un adevărat fan al seriei „Star Wars” („Războiul stelelor”).

Pentru a marca lansarea celui de-al şaptelea film, acesta a publicat pe contul său o fotografie cu Maxima. În fotografie, fiica lui poartă o pelerină de Jedi, iar lângă ea se află o sabie cu laser şi trei păpuşi cu Chewbacca, Darth Vader şi BB-8.

Mesajul publicat de Zuckerberg lângă poză a fost „The force is strong with this one”, una dintre replicile celebre din „Star Wars”.

Mark a devenit tată la începutul lunii decembrie, după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă. Ea a primit numele Max, iar miliardarul și-a luat un concediu de două luni pentru a avea grijă de copilul său.

Comentarii