SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Primele poze cu fetița Christinei Aguilera

14 februarie, 2015 Autor: Doina Calcea Sursa: people.com Foto: people.com


Revista People a publicat în exclusivitate primele poze cu fetița Christinei Aguilera și a producătorul de filme Matt Rutler. Copila se numește Summer Rain și are deja șase luni.

Cântăreața de 34 de ani a oferit revistei un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre micuța Summer Rain.

 

„Am rămas fără cuvinte când s-a născut. Era ca un îngeraș. M-am simțit instantaneu legată de ea și spiritul ei. Zâmbetul ei aprinde o cameră și topește inimile noastre. Nu este ușor să jonglezi cu munca și familia, pentru că numai să fii părinte, presupune dedicație non stop. În viața mea se schimbă multe lucruri, însă copii sunt cei mai importanți și totul se învârte în jurul lor. Vreau să fie înconjurați de dragoste și să se simtă în siguranță. Asta este ceea ce mi-a lipsit când eram mică și vreau neapărat ca măcar copii mei să aibă parte de tot ce e mai bun . ”

 

Aguilera se întoarce la muncă, în calitate de jurat, la concursul televizat, The Voice, din 23 februarie.

 

 

Câștigătoarea a patru Grammy, Christina Aguilera a mai pozat în 2008 pentru revista People cu primul copil Max. Pentru acea ședință foto a primit suma de două milioane de dolari.

 

Matthew Rutler și Christina Aguilera s-au logodit anul trecut chiar de Valentine’s Day. Cei doi s-au cunoscut în 2010, la filmarile „Burlesque” și au o relație de 4 ani. Summer Rain este cel de al doilea copil pentru vedeta pop. Ea mai are un fiu de 6 ani, Max, cu fostul soț și manager, Jordan Bratman.

 

 

Comentarii