SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Primul interviu acordat de Anișoara Loghin după divorțul de Dorin Chirtoacă: „Este o formă a iubirii” – (VIDEO)

22 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: zugo.md Foto: zugo.md
1487697281986

STIL DE VIATAVedeta ProTV a acordat primul interviu de când primarul capitalei a declarat, la 6 decembrie, că au divorțat. În emisiunea „O seară perfectă”, Anișoara Loghin a specificat că își găsește refugiul în cărți, întrucât aceastea sunt o formă a iubirii.

Totodată, ea a vorbit despre ce cărți și ce autori preferă să citească, dar și depre cum percepe ea lectura. „Pentru mine personal, cititul este un refugiu, dincolo de faptul că ne ajută să ne îmbogățim cunoștințele și orizontul să ni-l deschidem”, a spus aceasta, specificând că „cu siguranță este un refugiu, cu siguranță este o formă a iubirii, pentru că uneori iei din cărți ceea ce nu ai în viață, poate. Și cu siguranță, este ultima la care vom renunța, pentru că lucrurile vin și pleacă, sentimentele vin și pleacă, însă lectura nu ni-o ia nimeni”.

Cât despre cartea la care ar reveni mereu, Anișoara menționează „Temă pentru acasă” de Nicolae Dabija, pentru că sunt anumite citate din care ar avea ce învăța, dar și pentru că „e o istorie de dragoste împletită în suferința neamului nostru. Cum să n-o simți?”.

https://www.youtube.com/watch?v=9jh4otiB4BAmy explanation

Comentarii