SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Primul SEX SHOP, deschis la Comrat. Cum au reacționat localnicii

3 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: gagauzinfo.md
shop2

ȘTIREA ZILEILa Comrat, pentru prima dată, a fost deschis un magazin care oferă cumpărătorilor o gamă largă de accesorii intime. Noul tip de afacere a stârnit controverse printre locuitorii orașului – de la interesul viu până la cerințele de a închide magazinul.
Sex  shop-ul, care oferă cumpărătorilor lenjerie erotică si alte accesorii intime, este amplasat într-unul din complexele comerciale din capitala autonomiei.

Prezentarea gamei de produse a avut loc pe 1 martie. Acest eveniment a atras atenția tineretului. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, cu interes au examinat marfa, au făcut fotografii de pe telefoanele mobile și le-au postat pe rețelele de socializare.

„Despre astfel de magazine doar am auzit, mi-a fost interesant să văd. De bani „de prisos” nu dispun, nu intenționez să cumpăr ceva”, a spus reporterului portalului unul dintre vizitatori, studentul USC, Grigorii.

Amicul acestuia, care s-a prezentat ca Vadim a făcut o cumpărătură în valoare de 150 de lei, dar, categoric a refuzat să spună ce anume a procurat.
shop
Oamenii de vîrstă mijlocie și înaintată au apreciat negativ deschiderea primului sex shop din Găgăuzia.

„Nu înțeleg cum poți cheltui bani pentru aceste lucruri rușinoase. Nici pe degeaba nu-mi trebuiesc. Orașul nu are nevoie de astfel de magazin”, a spus una dintre vânzătoarele de vârstă prepensionară, care vinde în magazinele din apropiere.

Proprietarul „sex shop-ului”, este de părere că, în deschiderea acestui magazin nu e nimic rușinos, scrie portalul de știri Gagauzinfo.MD.

„De ce să-mi fie frică dacă acest magazin este deschis pentru sănătate. În asta nu e nimic înjositor. Eu nu fac nimic ilegal. Și, în general, oamenii care sunt interesați vor veni singuri. Nu e nevoie de a scrie ceva despre asta, pentru că nu avem nevoie de publicitate”, a spus administratorul, refuzînd să-și spună numele.

Comentarii