SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Prinț, cai albi, trăsură și o priveliște fabuloasă! Xenia Deli a avut o nuntă de milioane – (FOTO)

5 iunie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: instagram.com

MONDENNuntă așa cum n-a mai văzut Santorini! Moldoveanca Xenia Deli s-a măritat cu iubirea vieții sale într-un spațiu de vis. Alegerea sa este miliardarul egiptean Osama Fathi Rabah al-Sharif, președintele „Amiral Group”, în vârstă de 62 de ani.

Petrecerea de nuntă a fost organizată în satul Pirgos, la vinăria „Santo Wines”, de unde se deschide o priveliște superbă la vulcan și la apusul de soare.

Potrivit en.israel-today.ru, care citează presa din Grecia, la nuntă au fost invitate 150 de persoane, nume cunoscute din Egipt, Turcia, Rusia şi Grecia. Pentru acestea, mirele a rezervat camere în cel mai tare hotel de pe insulă, Mistique, acesta regăsindu-se și în top 20 al celor mai bune hoteluri din Europa, precum și in catalogul «2016 BRIDES Best Honeymoon Resorts in Europe», iar revista «Conde Nast Traveller» a inclus „Mistique” în top 10 cele mai frumoase hoteluri construite pe stânci.

A început totul cât se poate de relaxant. Domnișoarele de onoare, alături de mireasă, au pozat lângă piscină, toate cu pantofi la fel. Fotografia a fost postată de Xenia, care a dorit să-și împartă bucuria cu admiratorii săi, dar și cu cei care cârcotesc. Se pare că mireasa  a fost adusă la eveniment cu trăsura cu cai albi, din ceea ce se vede dintr-un video postat chiar de ea pe contul său de Instagram.

„Astăzi e ziua cea mare. Voi face probabil cel mai important pas din viața mea”, a scris în comentariul unei poze Xenia Deli.

 

Invitații sunt discreți și postează doar poze cu priveliștea sau cu deorul. Nicidecum cu cei doi miri. 

 

știrea se actualizează… 

Comentarii