SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Prinţesa Diana – secretele dietei

27 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos

MONDENCulinarul prințesei Diana, într-un interviu acordat pentru DailyMail, a dezvăluit că Diana mânca foarte sănătos, evitând carbohidraţii şi alimentele cu grăsimi nesănătoase.

Timp de 11 ani, Darren McGrady a fost bucătarul regal al monarhiei britanice, iar timp de patru ani, a lucrat ca bucătar pentru prinţesa Diana. Este evident că el i-a cunoscut toate secretele dietei şi preferinţele culinare!

McGrady a povestit pentru DailyMail că prinţesa Diana i-a cerut să pregătească produsele alimentare clasice fără grăsimi, cum ar fi carnea de pui şi cartofii. „Dianei îi plăceau cartofii fierţi daţi prin albuşuri de ou şi boia. Iar carnea de pui o consuma mereu fără piele”, spune bucătarul.

 

El dezvăluie pentru publicaţie că fosta Prinţesă de Wales a evitat în cea mai mare parte a timpului carnea roşie. McGrady îşi aminteşte că a gătit friptură de miel, la cererea prinţesei, când a venit Clint Eastwood la cină.

Mereu atentă la confortul oaspeţilor ei, Diana nu a vrut niciodată să-i facă să se simtă ciudat pe cei care o vizitau. Astfel, de obicei, McGrady pregătea două versiuni ale aceluiaşi preparat, una normală pentru oaspeţi şi o versiune fără grăsimi pentru prinţesa Diana.

Bucătarul-şef a mai adăugat că Diana iubea în special ardeii şi vinetele umplute. Dar asta nu înseamnă că prinţesa era extrem de riguroasă şi nu-şi permitea să mai „păcătuiască” din când în când. De fapt, Diana era cam ca noi toţi.

McGrady povesteşte că fosta soţie a prinţului Charles venea acasă şi „ciugulea” din bucătărie de pe blatul de gătit şi-şi făcea singură cafea. Ea iubea, de asemenea, pâinea cu unt și budincă. Se strecura de multe ori în bucătărie pentru a-şi lua un pumn de stafide pe care să le consume pe post de gustare.

 

Însă, Diana n-a fost un bucătar tocmai priceput. McGrady a spus că, în timpului week-end-ului, atunci când nu gătea pentru ea, trebuia să-i lase feluri de mâncare în frigider, cu instrucţiuni exacte despre cât trebuie lăsat în cuptorul cu microunde fiecare preparat.

În ciuda faptului că era atentă la ce mânca, Diana îi lăsa pe copiii ei să mănânce cam tot ce-şi doreau. Prinţul Harry avea 9 ani şi prinţul William 11 atunci când McGrady a început să gătească pentru ei. Băieţilor le plăcea foarte mult plăcinta ciobanului, tarta cu banane, pizza şi cartofii la cuptor umpluţi cu mozzarella.

Comentarii