SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Prinţul Carl Philip al Suediei a spus ,,da”

14 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: mediafax.ro


Încă o nuntă de lux a avut loc în Europa! De data asta însă în Suedia, nu în Marea Britanie, așa cum se așteptau toți! Prinţul Carl Philip, fiul cel mic al regelui suedez, s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist într-o ceremonie religioasă care a avut loc, sâmbătă după-amiază, în capela Palatului regal din Stockholm.

Aceasta este cea de-a treia căsătorie princiară pentru Suedia într-un interval de patru ani, după ceremoniile de nuntă ale prinţesei moştenitoare Victoria, în 2010, şi prinţesei Madeleine, în 2013.

În cazul prinţului Carl Philip, ceremonia religioasă a avut loc în capela oficială a Palatului regal al Suediei, sâmbătă, începând cu ora 16.30 (17.30, ora Moldovei). La ceremonie au participat, alături de părinţii prinţului Carl Philip, regele Carl Gustaf al XVI-lea şi regina Silvia ai Suediei, reprezentanţi ai mai multor familii regale din lume, între care regina Sonja a Norvegiei, regina Margrethe II a Danemarcei, regina Maxima a Olandei, regina Mathilde a Belgiei şi prinţesa Hisako Takamado a Japoniei.

Carl Philip, în vârstă de 36 de ani, ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tron, după sora sa mai mare, prinţesa Victoria, şi după fiica acesteia, prinţesa Estelle, în vârstă de trei ani.

 

Comentarii