SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Prințul Harry se iubește cu o actriță. Cine este norocoasa?

30 octombrie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro

MONDENPrințul Harry iubește din nou. Acesta a început o relație , în mare secret, cu o actriță americană, pe nume Meghan Markle, informează The Sun.

Roșcovanul familiei regale, în vârstă de 32 de ani,  se declară topit după superba brunetă, celebră pentru rolul lui Rachel Zane din serialul american de succes,  „Suits”.„Ești mai fericit decât a fost în toți aceștia ani. Are parte de o perioadă liniștită în viața lui, iar Meghan a apărut la momentul potrivit”, a declarat un prieten de-al prințului pentru Sunday Express.

19 January 2014 – Pasadena, California – Meghan Markle. „Suits” NBCUniversal 2014 Winter Press Tour held at the Langham Huntington Hotel. Photo Credit: Christine Chew/AdMedia

 Meghan (35 de ani)  este născută în Los Angeles, SUA, însă în prezent locuiește în Toronto, unde se filmează celebrul serial. Ea și Harry s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prințul se afla acolo pentru a-și promova „Invictus Games”, pentru oamenii cu dizabilități.
De atunci, actrița a făcut mai multe călători la Londra pentru a-l vedea pe Harry, cu care a petrecut alături de prietenii lui și roșcovanul i-a făcut cunoștință și cu ducele și ducesa de Cambridge, prințul William și Kate Middleton.  Un apropiat al familiei regale a declarat chiar că William și kate au plăcut-o foarte tare pe Meghan și o consideră potrivită pentru Harry.

Comentarii