SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

PRIZA, un nou proiect muzical autohton – (VIDEO)

27 decembrie, 2015 Autor: Doina Calcea


PRIZA este un nou proiect muzical apărut în 15 decembrie, odată cu lansarea EP-ului „Numele Tău”. Sunt finaliștii selecției naționale Eurovison. Pentru piesă au colaborat cu un compozitor grec. Acum sunt în pregătiri, lucrează la detalii, cizilează prestația scenică, pentru a reda perfect mesajul melodiei.

Despre PRIZA

PRIZA a luat naștere într-un studiou din sectorul Râșcani. Acolo ne-am propus scopuri mari, artistice, iar apoi totul s-a schimbat de la sine: am devenit acel band cu energie explozivă.

Denumirea a venit de la sine, tocmai după două luni de existență fără denumire.

Noi suntem trupă, band pentru suflet, iar în limbajul marketingului e un proiect ce va deschide multe porți pe viitor.

Noi suntem o echipă unită, nu ne numim membri, ci frați de atitudine. Front vocalistul e Chris Cross. Împreună cu toboșarul și producătorul Constantin Ieșeanu, cei doi sunt inițiatorii proiectului, apoi sunt cei care amplifică energia din cadrul trupei. Chitaristul este Alex Goncear, iar back vocalista – Olesea Spiridonova. Cei care ne sprijină, iar la nevoie fac o înlocuire, sunt Cristina Crețu și Dan Spasov.

EP-ul „Numele Tău” transmite un mesaj de iubire neîmplinită, trei piese care urmează după hitul auzit de toți „Vreau să te visez”: Numele Tău, Fără Tine, Cale Vie. A treia piesă devine un îndemn catalizator pentru a începe o viață nouă, acolo unde este împlinirea cea mult așteptată.

Despre Eurovision

Cu toții credem că un concurs presupune concurență, dar ideea participării noastre constă în sensul piesei, în care vocalistul se regăsește total. Motivul este să transmitem acest mesaj cât mai departe în lume, pentru că este dedicat fetei unice, deocamdată necunoscută. Ea trebuie să audă și să reacționeze la chemarea iubitului.

Comentarii