SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Proiect unic în Moldova: HD Studio și In Vogue dictează tendințele în modă pentru anul 2015 FOTO

25 februarie, 2015 Autor: Doina Calcea


HD Studio în colaborare cu magazinul In Vogue și cu salonul de frumusețe Tony & Guy au elaborat timp de trei luni un proiect unic în Moldova. Proiectul are menirea să dea tonul în materie de tendințe în modă pentru anul 2015, prin prisma a trei stiluri: de la Londra, New York și de la Milano. Acest proiect demonstrează că și bărbații se pot îmbrăca stilat.

„Am organizat un casting la care au participat în jur de 50-60 de băieți, dintre care au fost aleși 15, cei mai frumoși pretendenți, iar pozele vor fi publicate în câteva reviste autohtone” a menționat „fotograful vedetelor” Corneliu Blagoslovitu.

Directoarea In Vogue, Ekaterina Sergheevici, a menționat pentru Promotime.md că în curând va fi lansat un nou proiect, dar de această dată vor participa și fete.

„Acest proiect a fost realizat pentru a arăta cum trebuie să se îmbrace un băiat stilat, care nu se teme de a experimenta cu look-ul său. În marile capitale ale modei, precum Londra, Honk-Kong, Milano sau New York, tinerii, demult adoptă stilul street-style sau SWAG. Vedetele din SUA sau Europa poartă așa stil în fiecare zi, pentru că este foarte comod și modern. Am vrut să elaborăm acest proiect anume cu băieți, pentru că femeile sunt mai îndrăznețe în alegerea vestimentației. Împreună cu Cornel Blagoslovitu am organizat un casting, cerințele erau plasate pe Facebook și oricine putea să expedieze CV-ul pentru participare. Nu am fost în căutare de modele profesioniste. Aceasta a fost prima mea experiență într-o echipă de băieți. Cred că este un start bun în colaborarea mea cu HD STUDIO”, a declarat Ekaterina Sergheevici.

Comentarii