SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Proiectul PHONIQ VIBE au lansat o nouă piesă

12 martie, 2015 Autor: Doina Calcea


Proiectul PHONIQ VIBE au lansat o nouă piesă intitulată “You and I”. Noul produs este compus de către Flavy DeeJay și masterizată de către Daniel Creed, iar la versuri și-a adus aportul Liuba Perciun.

 

”E o piesă pe care am compus-o ceva timp în urmă și am zis că e foarte potrivită să fie ascultată, dansată și simțită primăvara. Cu un sound deep, sper că va fi trăită de fiecare ascultător în parte”, dezvăluie Flavy DeeJay.

”Mi-a plăcut “You and I” de la prima ascultare, este o piesă care redă o stare diferită de primul single PHONIQ VIBE. Flaviu a reușit să realizeze o melodie hipnotică, care îmbină perfect muzica de club cu tot ce înseamnă senzualitate. Sper că această melodie va ajunge acolo unde trebuie să ajungă, la sufletele oamenilor. ”, declară solista, Victoria Sakharova.

„Adesea observ persoane îndrăgostite, care nu au curajul să comunice acest lucru. Dacă nu faci primul pas, nimic nu poate începe. Am dorit să comunic și faptul că, dacă îți dorești cu adevarat, ești în stare să miști munți, fie să cucerești jumătatea sau să devii cineva care îți dorești. Este ușor să colaborez cu PHONIQ VIBE. Flavy și Victoria sunt persoane foarte pozitive și creative. Orice lucru la care începem să lucram se transformă în o adevărată aventură și nu ai timp să faci o pauză, de fapt, nici nu mi-aș dori. Flavy este cel serios și jucăuș, iar Victoria mereu vine cu idei și atitudine pozitivă.” a menționat pentru Promotime, textiera, Liuba Perciun.

Proiectul promite curând lansarea unui material video pentru piesă. „Acum suntem în producția a câteva idei, sper să vă placă când le vom prezenta.”

PHONIQ VIBE este un proiect muzical care s-a lansat în anul 2014 cu piesa „Rise Up”. Proiectul este alcătuit din DJ și producătorul Flavy DeeJay, cunoscut pentru piesele „The One”, „Rhythm for love” și „We love to party”, și Victoria Sakharova, vocalistă.

Link track: https://soundcloud.com/phoniqvibe/phoniq-vibe-you-and-i-radio-edit#t=0:00

Comentarii