SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

PROMOTIME la zi aniversară! Astăzi împlinim 1 an

1 septembrie, 2015 Autor: Irina Rogojina
DSC_1793-1024x691


1 septembrie întotdeauna este simbolul unui început, al unui debut - prima de zi de toamnă. Pentru noi, PROMOTIME.MD, mai reprezintă ceva - o zi aniversară pentru că este data la care ne-am lansat oficial pe piața media din Republica Moldova.

Astăzi împlinim 1 an, începem să ne ridicăm în picioare și să mergem singuri, fără ajutor și să ne bucurăm de informațiile, cunoștințele și experiența acumulate până acum. Vom continua să învățăm și de acum înainte și să fim revista online care vă însoțește pe parcursul întregii zile și care scrie şi vorbește inteligent despre celebrităţi, modă, lifestyle, artă, sănătate, călătorii, tehnologii, business şi automobile.

Ne propunem să vă oferim un conținut inteligent, atât scris, cât și video, pentru că noi realizăm pentru dumneavoastră cele mai originale emisiuni, așezate într-o categorie specială pe siteul PROMOTIME.MD, astfel încât să poată fi accesate cu ușurință.

Iată cum s-a lansat PROMOTIME.MD, în urmă cu 1 an!

În acest moment puteți găsi pe siteul nostru peste 3200 de articole originale, așezate în diverse categorii, și care, în mod sigur, satisfac gusturile și nevoia de informare și cunoaștere a tuturor.

PROMOTIME.MD este condus de Herbert Schiesser, Director General, și este un proiect ART Z LUX | PR COMPANY.

Comentarii