SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Radu Albot, calificat în turul 2 la Wimbledon – (FOTO)

30 iunie, 2016 Autor: Nicoleta Donos


Perfomanță remarcabilă - tenisistul moldovean Radu Albot a reușit să se califice în turul doi al competiției de la Wimbledon. Sportivul nostru a obținut o victorie surprinzătoare în fața portughezului Gastao Elias.

În primul set, sportivul a fost învins cu scorul de 6 la 3. Au urmat două seturi de vis pentru Albot, câștigate de către tenisistul nostru cu 6-2 și 7-5.

Setul patru a fost unul dramatic, unul din motive fiind condițiile meteo. La scorul de 2-1 pentru Albot, meciul a fost întrerupt, din cauza ploii.

Nervii jucătorilor au fost întinși la maxim, după ce partida a fost reprogramată pentru miercuri, cu începere de la ora 14:15.

La scorul de 3-2 pentru sportivul nostru a venit din nou ploaia, iar partida a fost din nou întreruptă. Spre seară, după reluare, Albot s-a impus cu 6-4 și a obținut calificarea în turul doi la Wimbledon.

Aceasta a fost cea mai importantă performanță din istorie pentru tenisul moldovenesc, fiind pentru prima dată când un jucător din țara noastră câștigă un meci la un turneu de Grand Slam.

Comentarii