SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Radu Sîrbu are motiv de chef. Eva Maria a împlinit doi anişori!

3 aprilie, 2015 Autor: Adriana Vasilcov


Fericirea lui poartă trei nume şi asta pentru că are acasă trei femei frumoase foc. Interpretul şi producătorul muzical, Radu Sîrbu, ne-a declarat că oficial îi merge bine. Face hit după hit în studioul Rassada Music, ca mai apoi banii câştigaţi să-i investească în prinţesele lui. Eva, mezina familiei, astăzi a împlinit doi ani. Parcă mai ieri, interpretul schimba scutece şi veghea nopţile la căpătuiul fetiţei, ca astăzi să-şi vadă micuţa plină de şotii.

 

„Au trecut, aparent, ca o clipa, cu toate că, derulând azi pozele și filmulețele filmate de-a lungul acestor 2 anișori, am realizat că au fost multe evenimente frumoase care nu m-au lăsat fără emoții și lacrimi de fericire… Eva a crescut atât de rapid şi, dintr-o ființa micuța drăgălașă și pura, a devenit o fetiță mare și mai draguța, și mai scumpă la fel de pură şi inocentă, dar cu un caracter puternic și cu mult simț al umorului! E o scumpă și ea, și surioara ei mai mare, Anastasia! Mă declar oficial fericit! Și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta!”, ne-a mărturisit Radu.

Ana Sîrbu, soţia interpretului, e în culmea fericirii. Se declară o mămică cu experiență. Ea e cea care umple garderoba micuței cu fel de fel de hăinuţe. De ziua ei, Eva a primit o sumedenie de jucării şi cuvinte dulci. „Este o experienţă foarte frumoasă cu fiecare copil, dar Eva a schimbat foarte multe în familia noastră, pentru că a venit cu simţul umorului extrem de dezvoltat şi o poftă uriaşă de viată şi distracţie. E plina de şotii şi nu încetează sa ne uimească cu vocabularul ei extrem de dezvoltat, pentru cei doi anişori. Pâna şi pediatra ei a rămas uimită când şi-a dat seama că poarta o discuție în toată regula cu un copil de doi anişori.”, a declarat Ana Sîrbu pentru promotime.md

Comentarii