SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Răsfăţaţii zodiacului! Topul celor mai fericite zodii

17 aprilie, 2018 Autor: Gabriela Grițco

DIVERSE"Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale", a spus Dalai Lama. Înțeleptul, bineînțeles, încerca să explice că, fericirea este o chestie banală, iar pentru a fi un om fericit, trebuie să faci ceva pentru fericirea ta. În continuare vă prezentăm care sunt cele mai fericite zodii şi cât de multe lucruri au nevoie pentru a fi fericite.

12.SĂGETĂTOR.Starea lor de spirit, schimbătoare, ca și vremea de afară. La un minut, ele sunt senine și fericite, iar peste câteva minute – sumbre și nesociabile. Acest lucru se datorează în mare parte infantilismului lor: doresc ca totul să fie cum îşi plănuiesc – și fără opțiuni. Iar când nu se întâmplă acest lucru, săgetatorul se înfurie – în loc să se bucure de viață.

 11.SCORPION.Literalmente ușor înaintea săgetătorului la capitolul potențialul „fericit”. Dar Scorpionul, așa cum știm, este un personaj complex, sunt înclinați spre reflecții grele, şi sunt gată să otrăvească pe alţii, dar şi să-şi pună în primejdie viaţa, de aceea, scorpionilor li se dă mai greu acest sentiment. În singurătate – da, pot fi ușor fericiţi, iar când sunt cu cineva împreună – există probleme …

Да будет свет: самые счастливые знаки Зодиака (фото 8)

10.PEŞTE. Reprezentanții acestui semn zodiacal au o organizare emoțională subtilă și această subtilitate îi împiedică să atingă nirvana. Un cuvânt greșit, un moment nefericit, o ironie blândă în adresa lor și pacea Peştilor se transformă în praf. În general, dacă Peştii doresc să fie fericiți, au nevoie … nu, nu deveniți insensibili, ci învățați-i să nu reacționeze la fleacuri.

9.BALANŢA. Cu Balanţa este un paradox foarte interesant. Pe de o parte, ele corespund adesea noțiunilor universale ale unei persoane fericite – sunt norocoși în toate sferele vieții, fermecători, încrezători în sine. Din interior totul pare minunat pentru astfel de oameni. De fapt, exteriorul adesea nu coincide cu starea internă – în sensul că norocul, carisma, cariera, dragostea nu sunt suficiente pentru fericire și pacificare. Uneori doar ei ajung să se critice și tot ei se pot salva numai pe ei înșiși. Cum? Începând să aprecieze ceea ce au.

Да будет свет: самые счастливые знаки Зодиака (фото 15)

8.TAUR. Totul ca la oameni, dar un pic mai bine- aceasta este formula fericirii Taurului. Reprezentanții acestui semn tind să fie egali cu ceilalți, în sine, uneori, nu știu ce este mai bun pentru ei. Și, în general, pentru mulți Taur, armonia vine numai cu o viață personală bine organizată.

7.CAPRICORN. Acest semn zodiacal, pentru a fi fericit, totul trebuie să fie așa cum îşi doreşte. În cazul Capricornului, nu este vorba de un control total, este suficient ca pe moment totul să fie în regulă. Să fie cald, dar fără ploaie, să călătorească într-o zonă exotică, dar cu elemente deja comune. Această abordare îi face viața mult mai ușoară, deși alții pot decide că Capricornii nu sunt capabili să stea pe cont propriu și, în general, fără siguranţă.

Да будет свет: самые счастливые знаки Зодиака (фото 22)

6.FECIOARĂ. Fecioara ştie cum să lucreze, să încerce să-şi organizeze viaţa astfel încât să nu aibă loc pentru improvizaţie. Această ordine facilitează existența, îi calmează (pentru că în haosul Fecioarei se simt inconfortabil), dar nu aduce fericire. Fecioara cu responsabilitate excesivă se concentrează în mod constant asupra grijilor și, pentru a se relaxa, trebuie să fie siguri că totul este sub control. Cu toate acestea, acest lucru nu se întâmplă niciodată, de aceea este mai probabil ca Fecioara să fie mai tot timpul în tensiune decât în ​​odihnă.

5.RAC. Racul încearcă foarte mult să fie fericit și educă un optimism în sinea lui. Având în vedere resursele interne și capacitatea de a se concentra asupra sarcinilor atribuite lui, totul este posibil, dar este obositor. Da, reprezentanții acestui semn pot ajunge oriunde, dar cu ce eforturi! „Fericirea este o muncă grea” – aceasta este definiția, ideală pentru raci. Problema este că, percepând viața ca o luptă și un șir de obstacole, cu adevărat fericit, acest semn zodiacal este foarte rar.

4.BERBEC. Berbecii ştiu să facă ceva important – să meargă înainte tot timpul. „Mișcarea este viață”, este cu siguranță despre ei acest motto. Este procesul de stăpânire a realității care îi dă putere și îi face fericiți. Și fericirea pentru Berbec este un set destul de tipic de valori și realizări, fie că este vorba despre carieră, dragoste, muncă. Totuși, reprezentanții acestui semn nu sunt deseori indiferenți față de statut, acordând astfel o importanță deosebită pozițiilor de profil înalt. Cu vârsta, preferințele Berbecului încep să se schimbe și, radical, și bucuria maximă pe care o oferă distracția, nu se combină cu unitatea, de exemplu pescuitul sau cititul.

3.LEU. Foarte ciudat, da, reprezentanţii acestui semn sunt printre cei trei cei mai fericiţi. De ce e ciudat? Deoarece în narcisismul Leilor, aroganța, problemele cu auto-ironia sunt calități care par a complica drumul către fericire și armonie. Totuși, acest lucru nu este chiar aşa. Abilitatea Leilor de a-și crea zona de confort este astfel încât aceştia să nu reacționeze la stimulii externi. Adevărul este că, fiind într-o armonie spirituală, aceştia încetează să mai privească în jur. Deci oferiţi Leilor linişte, că mai apoi aceştia îţi vor face viața frumoasă.

2.VĂRSĂTOR. Inteligenţa Vărsătorului nu îi face să fie nişte persoane atotştiutoare şi distante, dimpotrivă, inţelepciunea reprezentanţilor acestui semn îi face să fie deschişi cu oamenii din jurul lor şi de aici vine fericirea lor. Cu ei nu te plictiseşti, deoarece sunt persoane care iubesc să comunice, să se distreze şi nu stau un minut locului.

1.GEMENI.  Acesta este cel mai fericit semn. Cum pot Gemenii, cu emoţiile lor uneori exagerate, să fie lideri? Este foarte simplu. Reprezentantul acestui semn încearcă să vadă doar părțile pozitive în tot ceea ce se întâmplă. Nu, Gemeni nu este un optimist clinic, percepând realitatea prin ochelari de culoare roz și ignorând complexitatea. El este capabil să aprecieze fiecare moment și să trateze totul în mod filosofic. Starea lui mentală este schimbătoare chiar, reprezentantul acestui semn este predispus la o tristețe ușoară, dar preferă să nu stea într-o dispoziție minoră. Mâine va fi o zi nouă și acest lucru îi face fericiţi chiar dacă trec printr-un moment mai greu.

Comentarii