SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Reacția de la soțul lui Katy Rain: „Nu am lovit-o niciodată!”

20 iulie, 2016 Autor: Daniela Babici Sursa: www.ea.md


Denis Condrea este șocat de ultimele apariții în presă ale soției, Katy Rain, care se află în divorț cu el. „Nu am lovit-o niciodată, să fiu înțeles corect. O iubesc și o respect mult pentru că este mama copilului meu. Cel care a făcut acest PR ieftin este tatăl ei. Războiul meu este cu el, nu cu ea. Iar pentru copil eu vreau tot ce este mai bun”, explică Denis Condrea în replica sa la acuzațiile aduse recent.

Recent, Katy Rain a lansat un single cu un puternic mesaj social, orientat în lupta împotriva violenței domestice. Artista a lăsat să se înțeleagă că și ea a trecut printr-o asemenea experiență, fapt care l-a deranjat pe soțul ei, fiind, momentan, în proces de divorț cu el.

katy rain condrea

„Nu am lovit-o niciodată. Dacă așa s-a întâmplat eu doar o rog să aducă dovezile necesare. A dorit să divorțăm, o facem. Tot ce îmi doresc eu este ca băiatul nostru să aibă mai departe o dezvoltare corectă și armonioasă, să nu îi lipsească nimic. El este pe primul plan și vreau să fiu înțeles corect. Ceea ce a apărut în presă este doar un PR ieftin”, a comentat Denis Condrea.

Fostul soț al interpretei mai spune că ea nu este cu nimic vinovată, ci tatăl ei, care a stat mereu în mijlocul tuturor acțiunilor fiicei: „Războiul meu nu este cu ea. Eu o iubesc și o respect, pentru că este mama copilului meu, dar războiul adevărat este cu tatăl ei, care nu știu ce are împotriva mea.”

katy rain fiuAnterior, Katy Rain a declarat că divorțează pentru că nu mai există înțelegere între cei doi: „Din cauza incompatibilității caracterelor din perioada inițiala a cuplului nostru s-a pășit cu stângul. Multiplele încercări de a îmbunătăți relația, inclusiv și cu răbdarea prin suferințe nu au dat rezultat pozitiv. Nu s-a consolidat familia nici după cea mai fericita clipă din viața mea, când a venit pe lume cea mai scumpă ființă – fiul meu Victoraș.”

katy salon condrea

Amintim că cei doi au împreună un fiu, care se numește Victoraș. În aceeași discuție Denis Condrea ne-a declarat că nu și-a văzut fiul din luna mai, atunci când Katy a venit cu el la Chișinău. Denis este stabilit în România acolo unde are un salon de hairstyling și este și profesor la universitate. Katy Rain a fost anterior și imaginea afacerilor lui Denis în România.

Comentarii