SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Reacţia presei din Anglia după ce George Becali a anunţat noua denumire a echipei

10 ianuarie, 2017 Autor: Dan Maxim Sursa: mediafax.ro Foto: Alexandru Dobre, Mediafax
Suporterii echipei Steaua Bucuresti afiseaza o coregrafie in timpul meciului cu Dinamo Bucuresti, din etapa a XIV-a a Ligii 1, disputat in Bucuresti, duminica, 4 noiembrie 2012. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

SPORTAnunţul făcut de finanţatorul George Becali conform căruia va schimba numele echipei în "Star Bucureşti" nu a trecut neobservat peste hotare, iar englezii de la The Sun au scris pe marginea acestui subiect notând că "unul dintre cele mai mari nume ale Europei fotbalistice va dispărea definitiv".

„Giganţii din România îşi schimbă identitatea după ce au pierdut un proces cu autorităţile. Unul dintre cele mai mari nume ale Europei fotbalistice va dispărea definitiv după ce Steaua Bucureşti a confirmat că în curând se va redenumi FC Star. Echipa a pierdut un proces împotriva Ministerului Apărării luna trecută după ce instanţa a decis că folosea în mod ilegal această denumire”, scriu cei de la The Sun.

Ceea ce nu au notat jurnaliştii englezi este faptul că Ministerul Apărării va prelua numele de „Steaua Bucureşti” prin înfiinţarea echipei CSA Steaua.

Curtea de Apel Bucureşti a decis că echipa finanţată de George Becali nu mai dreptul să folosească numele de „Steaua” sau „Steaua Bucureşti”. Decizia vine după ce în 2015 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că echipa lui Becali a folosit fără temei legal marca „Steaua” mai bine de 10 ani.

Comentarii