SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Regele traficanților, „Piticul”, a ajuns să arate deplorabil! „Acesta a slăbit enorm și și-a pierdut mințile”!

8 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: protv.ro Foto: protv.ro

DIVERSECel mai mare traficant de droguri din lume, mexicanul, "El Chapo" a ajus să arate jalnic, după 2 ani de închisoare.

Joaquin Guzman sau „El Chapo” așa cum e cunoscut, este considerat cel mai mare traficant de droguri din istorie. Acesta a ajuns la 63 de ani, un lucru rar întâlnit în lumea traficanților.

Mexicanul este considerat regele all time al traficanților, transportând o cantitate mai mere de droguri în toată lumea, în special în USA, chiar și decât celebrul Pablo Escobar. Guzman a transportat peste 500 de tone de cocaină în USA în toată „cariera sa”.

El Chapo, sau „piticul” în traducere, a fost încarcerat pentru prima dată în 1993, însă telenovela a început în urmă cu 4 ani. În 2014, El Chapo a fost prins și băgat la închisoare însă a evadat printr-un tunel săpat din celulă, fiind capturat după aproape 2 ani.

Pe numele său au fost puse recompense enorme, mexicanii oferind 4 milioane de dolari iar americanii 5 milioane, însă acesta a evitat capturarea din 2001 până în 2014.

Acum, după 2 ani în închisoare, regele traficanților a ajuns să arate deplorabil, anunță avocatul său. Acesta a slăbit enorm și și-a pierdut mințile. De 2 ani stă izolat de toată lumea, având în cameră doar un pat, o toaletă, un duș și o fereastră foarte, foarte mică, prin care nici nu îți dai seamă dacă e zi sau noapte afară.

Mexicanul e programat luna aceasta la proces, unul care îi va aduce cu siguranță viața în închisoare fără posibilitatea de eliberare.

Comentarii