SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Reîntâlnirea membrilor „Fabricii de staruri” după 6 ani – (FOTO)

21 iunie, 2016 Autor: Laura Ignat


Au trecut mai mulți ani de la ediția a doua a concursului televizat „Fabrica de Staruri”. Participanții acestuia s-au împrietenit foarte bine, astfel că amiciția lor s-a păstrat în timp, până astăzi.

Acum, fiecare a mers pe o cale distinctă. Unii au continuat să se dezvolte pe plan muzical. Alții și-au creat o familie sau au îmbrățișat o altă profesie.

Recent, câțiva dintre concurenți au reușit să se adune după șase ani. Aceștia sunt: Broono, Ionel Istrati, Irina Ceban, Aliona Moon, Marina Boyko, Anastasia Pascal. Ceilalți, care nu se află în țară, au fost prezenți datorită internetului și rețelelor de comunicare. Printre ei sunt: Dan Boian, Dragoș Macari și Alexandru Belenki.

gfrg

De fapt, Bruno a fost cel care i-a adunat pe toți. Solicitat de PROMOTIME, acesta a oferit mai multe detalii: „Noi mereu comunicăm. De fapt, era intenția mea de-ai aduna pe toți cei care încă au mai rămas în țară. Dacă tot i-am găsit acasă, mi-a fost plăcut să-i văd și să aflu cu ce se mai ocupă acum. Anastasia îngrijea de copil. Ea venise chiar și pe acea ploaie. Irina a revenit în Moldova pentru o perioadă foarte scurtă și așa mai departe.”

3438461

Tinerii spun că proiectul i-a apropiat foarte tare unii de alții și niciodată nu a existat concurență între ei – nici în timpul show-ului, dar mai ales acum: „Noi am devenit o familie. Când locuiești împreună cu acele persoane pe parcursul a 3 luni, e normal să se lege o prietenie.”

3438471

Salvează

Salvează

Comentarii