SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Renault Alaskan, primul pick-up de 1 tonă al mărcii franceze – (FOTO)

2 iulie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME Sursa: www.automarket.ro

AUTORenault face un pas îndrăzneţ şi lansează primul său pick-up din segmentul de 1 tonă, numit Alaskan. Lansarea a fost făcută în Columbia, America de Sud, tocmai fiindcă acest continent e cel mai prolific pentru segmentul acestor pick-up-uri. Dar, puțin mai târziu, am putea vedea noul automobil şi pe celelalte continente ale lumii, unde Renault are o prezenţă bună.

Atunci când spunem „pick-up francez”, o zicem oarecum convenţional, referindu-ne la emblema aplicată pe maşină. Dar, cei care ştiu că Renault şi Nissan sunt parte ale aceleiaşi alianţe, au intuit deja că noul Renault Alaskan e o clonă a proaspetei generaţii Nissan Navara. Iar Navara e un nume redutabil în segmentul pick-up-urilor, cu multă experienţă în spate, de care beneficiază automat şi noul Renault Alaskan.

Până şi opţiunea montării a două tipuri de suspensie spate pentru Navara a fost trasă la indigo pe Alaskan. Proprietarii pot alege dacă-şi doresc o suspensie clasică, cu foi de arcuri şi punte autoportantă, sau o suspensie multilink, mult mai confortabilă, dar, evident, un pic mai puţin durabilă la condiţii extreme de exploatare.
Sub capotă, însă, a fost amplasat un motor diesel de 2,3 litri, preluat din gama actuală a vehiculelor comerciale Renault, prezent şi sub capota lui Renault Master.

Salvează

Salvează

Comentarii